Katarzyna - ocena (1) Wielki szacunek dla Pani Natalii za wiedzę i umiejętności prowadzenia... Katarzyna Agnieszka - ocena (1) Fizjoterapia na najwyższym poziomie. Agnieszka ej ty - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, miła atmosfera, przyjemne gabinety. ej ty
Wiola - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Duża wiedza i zaangażowanie ze... Wiola Izabella - ocena (1) Profesjonalna usługa rehabilitacji, polecam z całego serca, świetni... Izabella Jarek - ocena (1) Gorąco polecam cały zespół. Dzięki profesjonalnemu podejściu do mojego... Jarek Jagoda - ocena (1) Najlepsza opieka w Trójmieście. Polecam wszystkim. Jagoda Krzysiu - ocena (1) Wyśmienicie spędzony czas, dużo pomocy od specjalistów i jestem gotowy na... Krzysiu Ewa - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Świetna atmosfera! Polecam serdecznie Ewa Sebastian Przybysz - ocena (1) Jako zawodowy sportowiec bardzo mocno polecam specjalistów z FizjoLab. Od lat... Sebastian Przybysz Kamil - ocena (1) Świetne miejsce! Fachowa obsługa, w 2 miesiące wyciągnęli mnie z ciężkiej... Kamil Anna Jaworska - ocena (1) Absolutnie bezkonkurencyjni! fizjoterapia, trening - profesjonalizm i empatia Anna Jaworska Kinga Witkowska - ocena (1) Najlepsze fizjo w Trójmieście!!! Polecam z całego serca ️ Kinga Witkowska Monika - ocena (1) Ekipa z fizjolabu to prawdziwi profesjonaliści, w dodatku świetnie ludzie,... Monika Wiktoria - ocena (1) Najlepsi fizjo u jakich byłam Wiktoria Estera - ocena (1) Niesamowita wiedza, profesjonalne podejście. Estera Iza - ocena (1) Najlepsze miejsce na fizjo w Trójmieście. Iza Filip - ocena (1) Najlepsi specjaliści do jakim mogłem trafić po operacji Filip Alicja - ocena (1) Fachowa pomoc, doświadczony personel, najlepsza ekipa na którą można trafić! Alicja M - ocena (1) Zaangażowanie, kompleksowe podejście, wsparcie i kontakt poza godzinami... M