Anna - opinia (1) Polecam. Jestem stała klientka i wracam od kilku lat. Anna Zażenowany klient - opinia (1) nie polecam!!! Uważajcie na ten salon, zwróćcie uwagę na liczbę fake opinii... Zażenowany klient Marianna S. - opinia (1) Nikomu nie polecam, skrajny brak profesjonalizmu i spartaczona robota. Pani... Marianna S.
Justa !!!!!! - opinia (2) Pani Karolina jest osobą zimną , pyskata nie umie przyznać się do błędu ,... Justa !!!!!! Janina Kaszyńska, Reda - opinia (1) na panią karolinę warto czekać!!! Jestem klientką Pani Karoliny od kilku lat... Janina Kaszyńska, Reda Mieszane uczucia (1) Szczerze mówiąc pani Karolina wywarła na mnie dość chłodne wrażenie. Udawana... Lena Bardzo polecam (1) Byłam u Pani Karoliny ok . 2 tygodnie temu, jestem bardzo zadowolona. Gabinet... sylwia Super zadowolona i szczęśliwa (1) Do Pani Karoliny udałam się z córką - tak ładnie wykonała jej brwi że w ten... Zofia Jestem bardzo zadowolona (1) Bylam u Pani Karoliny miesiac temu. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług... ania