Brud i syf (1) Jakiś koszmar, nigdy nie widziałem tak brudnego ośrodka zdrowia. Od wejścia... pacjent Masakra (1) Wykupiłem prywatny pakiet medyczny, umówiłem dwie wizyty tego samego dnia w... Miki Poniżej wszelkiej krytyki (1) Nie wiem od czego zacząć, siedzę właśnie w Centrum Medycznym Falck w Gdańsku.... studentka
Ocena w kategorii przychodnie poradnie (1) Jestem Bardzo zadowolony.Polecam lekarza roozinnego dr Maciejczyk. Jan Stachnik Polecam Dr Piotrowską (1) Doktor rzeczowa miła. A co najważniejsze, stawia pozytywne diagnozy. Ja i... Arleta Neurolog (1) Nie polecam neurologa w Falck. Totalny brak zainteresowania pacjentem. Inny... Bodzio przychodnia ceni Twoj czas (1) Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Obsluga w recepcji bardzo mila, doktor... Dorota Długość oczekiwania tragedia (1) Nikomu nie polecam. Umawimy się przez telefon na godzinę której nikt nie... Jarek Najgorsza przychodnia z zakresu medycyny pracy w jakiej byłam (3) Mając ponad 25 letnie doświadczenie zawodowe i kilkanaście różnych zakładów... Małgorzata Lekarz opieki podstawowej (1) Witam. Chcę wykupić pakiet w Falck i mam pytanie czy Ktoś doradzi mi lekarza... beta29 Wizyta u lekarza (1) Pierwsza wizyta u doktor piotrowskiej i szok usłyszalam ze jestem wredna... DANKA Polecam (1) Polecam dr Sylwię Maciejczyk, bardzo miła Pani, spokojna, o wszystko... Karolina Dramat. (4) Wizyta płatna umówiona na konkretna godzine, do gabinetu weszlismy 30minut... domel Pochwała, szybko i nowocześnie (2) Chciałam pochwalić. Do końca zeszłego roku korzystałam z opieki medycznej u... Iwona Polecam!!!!!!!!! (2) Przemili lekarze ,uśmiechnięta Pani z laboratorium .Dzisiaj pomimo mojego... Lola To kpina, a nie przychodnia ! (2) Pomimo umówionej wizyty, nie dostałam się do lekarza w tej przychodni,... Monika straciłem 2 tygodnie i zaproponowano mi czekaj dalej albo płać (1) Na początku stycznia zarejestrowałem się w Centrum Medycznym Falc na wizytę u... Leszek Basia - opinia (1) Polecam Panią neurolog dr Stelmaszczyk. Prowadzi mnie i jest świetnym... Basia czy tam pracują lekarze? (1) byłam w Falcu z wizytą u dermatologa. Lekarz bez fartucha w gabinecie... tajemniczy pacjent bardzo dobrzy lekarze (2) Trafiałam do dr Przemysława Adamskiego, z polecenia znajomej. Dużo można by... Anna