Re: Centrum Medyczne PRO-FEMINA w szpitalu w wejherowie
~Ania Wejherowo
(15 lat temu)
Cześć Agusiu! Więc wychodzi na to że sami się zaplątają i zakorkują na jakiś czas. Mi pani w rejestracji tłumaczyła że można do lekarza za kolejne 4 tygodnie, ale np. prywatnie (80 zł), słyszałam że tak została też poinformowana pacjentka, która wychodziła przede mną. Nie każdego stać na wizyty prywatne, poza tym chyba powinno być tak, że wiedzą ile mają pacjentek w ciąży i ich wizyty może powinny być planowane z góry, a nie że zapisują prawie do granic możliwości grafik już na wrzesień a nie ma miejsca wcześniej dla kobiet, które przecież już teraz wiadomo że będą miały być przyjęte w lipcu, sierpniu i we wrześniu. Zupełnie tego nie rozumiem, ale nie będę szukała już innego lekarza, bo i tak dopiero go zmieniłam, choć pod koniec ciąży, to chyba za późno na poznawanie pacjenta i typowe "prowadzenie" ciąży. Narazie na kompetencje lekarza tego drugiego i jego podejście nie mam co narzekać, ale to nie to samo. Nie zazdroszczę Ci sytuacji, bo jak można tak zostawić kobietę w "zawieszeniu". To jest irytujące. Pozdrawiam
0
0