DR GRYGLEWSKI (1) Miło mi dołączyć do grona zadowolonych pacjentek Dr. Gryglewskiego. To na... KASIA Czy lekarz powinien oglaszac sie na gruponie? (5) Nie wnikam w kompetencje tego lekarza ale moim zdaniem dziala nieetycznie.... House Polecam Geneo (1) Jestem po zabiegu Geneo - fantastycznie odświeżył mi skórę twarzy :) Zaraz po... Agnieszka
super (1) Profesjonalne podejscie do klienta Dj A - opinia (1) Bardzo dobry specjalista. Zawsze wyczerpująco odpowiada na wszelki pytania.... A super lekarz (1) Lekarz z bardzo fajnym podejściem do pacjenta, profesjonalnie,niedrogo i... Joanna super lekarz,polecam (1) jestem zachwycona profesjonalnym podejsciem pana Kubika do pacjenta,rowniez... Ola polecam (1) estem bardzo zadowolona z usług z jakich korzystałam , personel miły i... agnieszka SZCZERZE POLECAM! (1) Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym! Profesjonalizm w każdym calu.... Iza Fraxel Grupon (1) Do Dr Kubika trafiłam z kuponem Grupon na laser Fraxel. Łącznie miałam... m PROFESJONALIZM w każdym calu (1) Podejście do pacjenta połączone z wiedzą i umiejętnościami oraz przystępność... Ania - bardzo zadowolona pacjent Bardzo dobry lekarz, (1) Do tego gabinetu przyciągnęły mnie pozytywne opinie i PRZYSTĘPNE ceny!!!... Iza Bardzo pozytywnie! (2) W dniu wczorajszym zrealizowalam kupon z grouponu na zabieg botoks u Doktora... Marzena miło, fachowo i bez naciągania... (1) Witam.. bez skrupułów mogę polecić gabinet dr Kubika.. lekarz młody, jednak z... Monika.. Profesjonalnie (1) Zdecydowałam się wystawić opinię panu Doktorowi, gdyż rzadko spotyka się... Pacjentka POZYTYWNA OCENA (1) Oczywiście,że jestem bardzo zadowolona z wykonanych zabiegów, jakości... Justyna WSPANIALY LEKARZ. PROFESJONALISTA (1) Jestem niezwylke mile zaskoczona dr Kubikiem. Jest to mlody lekarz, ale swoim... Agata M Sylwia - opinia (1) Pan doktor prowadził moją pierwszą ciążę i powiem że było od początku do... Sylwia Gorąco polecam !!! (1) Od 20 lat jestem pacjentką pana doktora.Moja przeszłość ginekologiczna jest... Ania REWELACYJNY SPECJALISTA !!!! (1) Błyskawicznie, rzetelnie i profesjonalnie podszedła do mojej choroby,... Ania