Aleksandra Z. - opinia (1) Jestem wieloletnią pacjentką i przez ten czas Klinika utrzymuje tą samą,... Aleksandra Z. Polecam wszystkim! (2) Miejsce absolutnie godne polecenia. Pełen zakres usług medycznych, który... Ola Aleksandra - opinia (1) Od lat jestem stałą pacjentką dr Pawła Kubika, wielokrotnie korzystałam... Aleksandra
Osocze bogatopłytkowe (1) Postanowienie noworoczne - zadbać o siebie. Robiłam w styczniu osocze... jo.anka Szczęśliwa (1) Jestem szczęśliwa, że trafiłam pod opiekę takich specjalistów. Zarówno dr... Teresa Bardzo dobrze. (1) Usuwałam w klinice znamiona i jestem bardzo zadowolona. Bardzo profesjonalne... pacjentka Przyjaźnie, spokojnie i profesjonalnie. (1) Jestem bardzo zadowolona. Raz, że z samych zabiegów, a dwa z dobrej rozmowy i... Justyna Przyjeżdżam z daleka, ale warto! (1) Pod opiekę zespołu doktora Kubika trafiłam poprzez rekomendację koleżanek... Pacjentka odmładzanie twarzy nowym laserem (2) Discovery Pico - super metoda, polecam, krótki zabieg a efekty spektakularne... asiak Nareszcie jest Zaffiro w Gdyni! (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że doktor Kubik ma wreszcie Zaffiro w swojej... Magda_lena Najlepiej! (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że trafiłam pod opiekę pana doktora i jego... Kamila Malwina (1) Najlepszy lekarz. Usunął mi mój okropny makijaż permanentny w 3 zabiegach. Na... Malwina Wierna pacjentka (1) Nie zamieniłabym doktora Kubika na żadnego innego specjalistę. Chodzę do... Wiesława Dziękuję! (1) Zupełnie przez przypadek trafiłam w ręce dr Pawła Kubika. Już od kilku lat... majka Najlepsza klinika (1) Polecam klinika na najwyższym standardzie i kwalifikacjach A pan Paweł Kubik... Klientka Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług dr Kubika. Polecam serdecznie Sylwia Jurewicz Polecam Sculpsure (1) Polecam zabieg, dzięki któremu pozbyłam się boczków! Rewelacja! :) Anastazja20 Super klinika (1) Jestem bardzo zadowolona. Szukałam długo takiego kameralnego miejsca w którym... Klientka Scuplsure (2) Korzystając z dostępu do nowoczesnej laserowej metody „odchudzania”... GW BARDZO POLECAM (1) botox i kwas hialuronowy na najwyższym poziomie Anna B