Jest szczęście! (1) Wraz z Narzeczonym długo szukaliśmy mojej wymarzonej obrączki lub miejsca ,... Agnieszka & Bartek Obrączki z palladu (1) Długo poszukiwaliśmy z narzeczonym jubilera, który spełniłby nasze... Wiola i Kasjan Zdecydowanie polecam! (1) Wraz z narzeczonym zamówiliśmy niedawno u Pana Izydora obrączki ślubne.... Zuzanna
Z czystym sumieniem polecam! :) (1) Warto czasem zrezygnować z polowania na okazję w sieciówkach, w których... Kasia Obrączki ślubne (1) Polecamy w 100% centrum obrączek ślubnych w Sopocie. Odwiedziliśmy kilku... Monika i Łukasz Obrączki - fachowa pomoc, przemiła obsługa - polecamy bez cienia wątpliwości (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług zakładu. Panowie wykonali obrączki z... Joasia i Marcin Najlepsza pracownia jubilerska! (1) Bardzo polecamy pracownię jubilerską Słomiński. W pracowni wykonywaliśmy... Asia i Artur obrączki ślubne (1) Wczoraj odebraliśmy zamówione obrączki ślubne. Wykonane przepięknie,... Agata i Przemek Centrum Obraczek Sopot / Jubiler Zbiszek Sopot najlepszy Jubiler w Polsce ! (1) Centrum Obraczek Sopot & Jubiler Zbiszek Słomiński - najlepszy jubiler w... Patryk Texas i przyjaciolka Edyt Pierścionek zaręczynowy na zamówienie (1) Zamówiłem pierścionek zaręczynowy wg. mojego projektu. Nie dość, że fachowo... Łukasz Serdecznie polecam (1) Polecam profesjonalne usługi tych Panów. Zamówienia są zawsze zgodne z... Ania Pełen profesjonalizm (1) wielokrotnie korzystaliśmy z usług Centrum Obrączek i nigdy jeszcze się nie... Rafał Obrączki na zamówienie (1) Z narzeczonym zamówiliśmy obrączki na zamówienie, wykonanie i dopasowanie... Sylwia Zaręczyny (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Można liczyć na pomoc sprzedawcy przy wyborze... Klient Złotnik i jubiler z błyskiem (1) Chyba nie ma lepszego zakładu jubilerskiego w Trójmieście. Panowie Słomińscy... Agata Polecam (1) Bardzo ekspresowa realizacja zamówienia, fachowa i miła obsługa,bardzo dobra... Marcin Lucyna Serdecznie polecam Centrum Obrączek (1) Salon godny polecenia, obsługa profesjonalna, przystępne ceny, a jakość... Hanka i Jacek Co chcesz to masz (1) Obsługa na najwyższym poziomie, sprzedawca w razie pytań wszystko rzeczowo... Monika Pełen profesjonalizm :) (1) Państwo Słomińscy z wielkim serduchem i zaangażowaniem podeszli do sprawy.... Lidka Polecam! :) (2) Salon godny polecenia! Przemiła obsługa, pełen profesjonalizm oraz szybka... Marcia