Żelazko przeciwzmarszczkowe (1) Chodzę już 4 miesiące na zabiegi z żelazkiem przeciwzmarszczkowym. Efekty są... Katarzyna pełen profesjonalizm (1) profesjonalizm, kompetencje - rekomendacje zabiegów dobrane do konkretnej... Lidka Jak najbardziej na Tak (1) Szczerze polecam, fachowosc i rzetelnosc pani kosmetolog sa Jason widoczne... gorniczek
Dobry kosmetolog (1) Niesamowita wiedza na temat skóry i odmladzania.Dokładny wywiad, analiza... Zuzanna Zabiegi kosmetyczne (1) Pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna Pani z wielka wiedzą nt. Kosmetyków.... Karolina Patryk - opinia (1) Miła obsługa, pełen profesjonalizm- człowiek nie boi oddać sie w takie ręce.... Patryk POLECAM (1) O usługach pani Karoliny dowiedziałam się z FB, któraś z moich koleżanek... Paulina J. polecam (1) U pani Karoliny byłam z moim 13 letnim synem. Trudny przypadek 1. nastolatek... Ania Bardzo polecam! (1) Byłam u Pani Karoliny na analizie kolorystycznej, zostałam bardzo miło... Edyta Polecam. (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani Karoliny. Trafiłam do niej dzięki jej... Weronika, lat 22