Cera trądzikowa-zabiegi na twarz (2) Po wizycie w salonie wyszłam z nową nadzieją, że da radę coś zrobić z moim... Marta Przebarwienia (1) Jestem zadowolona z efektów naszej współpracy- trwało to długo ale było... Jolanta Zabieg z retinolem (1) Polecam zabieg z retinolem na przebarwienia - po 3 zabiegach nie ma śladu po... maria
Dziękuje za wyleczenie (1) U Pani Karoliny znalazłam się pierwszy raz na zabiegu 1,5 roku temu - moja... katarzyna Mezoterapia mikroigłowa (1) Bywałam w różnych gabinetach na zabiegu mezoterapii mikroigłowej, ale w... katarzynna. Rewelacja (1) Byłam pierwszy raz i nie żałuję. Bardzo miła obsługa, oczyszczanie twarzy... Monika P Zdecydowanie polecam :) :) :) (1) Była to moja pierwsza wizyta, ale już wiem, że na pewno zawitam do pani... JoannaK Zadowolona (1) Nareszcie znalazłam kosmetyczkę, która potrafi zająć się moją wrażliwą i... Agata Ozi Super ! Brwi ! (1) Pierwsza wizyta - bardzo pozytywnie! Do salonu trafiłam bez problemu.... Sylvia_87 Profesjonalna obsługa i miła atmosfera! (1) Jestem zachwycona! Do Pani Karoliny umówiłam się na próbny makijaż... Kamila Tak powinna wyglądać obsługa klienta! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem nie tylko wiedzy pani kosmetyczki, ale tez jej... Andrea D. Zdecydowanie polecam (1) Po pierwszej wizycie jestem przekonana, że to salon dla mnie idealny (mimo... Marta Cetrum Odmładzania (1) Bardzo polecam wizytę w Centrum Odmładzania. Gabinet czysty, schludny, miła,... Natalia Trwała rzęs i henna-GENIALNIE! PROFESJONALIZM jakich mało! (1) Jestem zachwycona zabiegiem trwałej rzęs wykonanej przez Panią Karolinę.... Natalia Bardzo pozytywnie (1) Wybrałam się do salonu na hennę oraz regulację brwi. W pierwszej chwili szok... KasiaBel Cera wrażliwa (2) bardzo dobry efekt po peelingu kawitacyjnym z kwasem. Moja zanieczyszcona ale... J. Podkrecanie rzes (1) Moje rzesy sa dlugie ale proste.Nie chcialam doczepiac sztucznych, wiec... Anita oxybrazja (1) Ponieważ mam problemy trądzikiem byłam ba zabiegu oxybrazji i... alicja Worki pod oczami - w końcu efekt! (1) Długo w Gdańsku szukałam salonu, który ma dobry zabieg na worki pod... Elżbieta profesjonalizm (1) Pozytywny Byłam na wykładzie pani Karoliny na Akademii Trzeciego Wieku,... Zuzanna z Osowy