Czyszczenie biku (1) Czy czyszczenie biku ma sens? Sprawdziłam ten artykuł, ale może jest tu ktoś,... olaolee Czyszczenie BiK! wielka ściema (3) Zostałem zwodzony przez tych wspaniałych Panów przez 5 miesięcy a miało to... jur Polecam (1) W maju tego roku miałam wypadek samochodowy, którego konsekwencje odczuwam do... Katzryna S.
Polecam (1) Odszkodowanie zostało poprowadzone bardzo dobrze. Dostałam tyle pieniążków... Grażyna Gdańsk Polecam (1) Odszkodowanie zostało poprowadzone bardzo dobrze. Dostałam tyle pieniążków... Grażyna Gdańsk Poszukuję osób, które również były pokrzywdzone przez tą firmę!! (1) jak w temacie. Wypowiadają umowy bez żadnej komunikacji z nami klientami jak... Pokrzywdzona Nigdy nie poleciłbym tak funkcjonującej firmy (1) Przecież dumnie brzmiące "CENTRUM ODSZKODOWAŃ TARCZA" To jeden wielki burdel,... ta, żeby mnie jeszcze nęgali.... !!!Tragedia!!! (1) To jakaś żenada!!! Trafiłem tam po reklamie w radio. Na miejscu okazało się,... Tadeusz Masakra (1) Ludzie nie dajcie się oszukać tej firmie!! pozytywne komentarze to oni chyba... ODRADZAM!! Pełen profesjonalizm (1) Z usług firmy Tarcza korzystałem w zakresie czyszczenia BIK i jestem bardzo... Radek Krzysztof - opinia (1) kompetentni pracownicy, dobry kontakt z klientem - zarowno telefoniczny, jak... Krzysztof Polecam (1) Polecam w 100%. Nareszcie otrzymałam pieniądze! Wszystko do tego zostało... paola Polecam (1) A ja mam zupełnie inną opinię Dzięki Tarczy Centrum Odszkodowań dostałam... Katarzyna Skrzyp Rzetelna obsługa (1) Miałam stłuczkę samochodową oraz doznałam obrażeń podczas wypadku. Zgłosiłam... Alicja nie polecam (1) nieuczciwi, spóźniają się nie dbają o dobry wizerunek firmy Karolina opinia (1) niekompetentni i nieuczciwi pracownicy, zdecydowanie nie polecam Gość