Centrum Rehabilitacji TOMED - opinia
Właśnie minęły trzy lata od czasu kiedy pierwszy raz zawitałem do Centrum Rehabilitacji TOMED. Zabrałem ze sobą trzy strony opisu specjalnie zrobionego (zgodnie z życzeniem pana Tomka) rezonansu magnetycznego całego kręgosłupa (trzy odcinki oddzielnie). Swoimi dolegliwościami mógłbym spokojnie obdzielić kilka osób. Ze względu na zwyrodnienia (dyskopatie, ześlizgi, kyfozy, osteofity, zwyrodnienia itp.)i oraz moje wieloletnie zaniedbania mój kręgosłup był w strasznym stanie. Pan Tomek bez czytania rezonansu szczegółowo zbadał mnie. Byłem naprawdę w szoku gdy po badaniu pan Tomek poprosił mnie o głośne przeczytanie mojego opisu w celu nagrania tego w mojej kartotece medycznej. Zgodność opisu z badaniem pana Tomka była niemal 100%.
Zdawałem sobie sprawę, że mój przypadek jest bardzo trudny. I rzeczywiście trzeba było wiele cierpliwości, ale było warto! Dziś mój komfort życia poprawił się ogromnie. Wcześniej nie mogłem np. przejechać 100 km autem, a dziś podróżuje po całej Polsce i nawet Europie. Pan Tomek moim zdaniem jest w stanie pomóc bardzo wielu chorym osobom. Moja osoba jest tego najlepszym dowodem. Polecam pana Tomka z wielkim osobistym przekonaniem! Pozdrawiam, Marek
Zdawałem sobie sprawę, że mój przypadek jest bardzo trudny. I rzeczywiście trzeba było wiele cierpliwości, ale było warto! Dziś mój komfort życia poprawił się ogromnie. Wcześniej nie mogłem np. przejechać 100 km autem, a dziś podróżuje po całej Polsce i nawet Europie. Pan Tomek moim zdaniem jest w stanie pomóc bardzo wielu chorym osobom. Moja osoba jest tego najlepszym dowodem. Polecam pana Tomka z wielkim osobistym przekonaniem! Pozdrawiam, Marek