Tomed

Rehabilitacja

Sopot, al. Niepodległości 648/2

Ewa - ocena (1) Tomed to kadra która troskliwie i profesjonalnie opiekuję się... Ewa Walenty - ocena (1) Chciałbym podziękować serdecznie Panu Tomkowi oraz zespołowi TOMED za pomoc.... Walenty Magda - ocena (1) Moja historia zaczęła się jeszcze w dzieciństwie. Od zawsze wmawiano mi że... Magda
Krzychu - ocena (1) Szanowny Panie Tomku i Szanowny Zespole TOMED, Chciałbym z całego serca... Krzychu Irena Lis - ocena (1) efekt przeszedł oczekiwania - świetni Irena Lis Małgorzata - opinia (1) Dziecko 16 lat, po latach beznadziejnej pomocy u pseudo rehabilitantów... Małgorzata Elżbieta - opinia (1) O Centrum Medycznym i panu Tomku dowiedziałam się od znajomej, która... Elżbieta MT - opinia (1) Rzadko do tej pory odwiedzałem Polskę mieszkając w Kanadzie. W te wakacje... MT Adam M - opinia (1) Dostałem namiar na Tomed od kolegi z Warszawy, który dzięki nim uniknął... Adam M Agnieszka - opinia (1) Od kilkunastu lat borykałam się z dużymi bólami kręgosłupa lędźwiowego.... Agnieszka Elżbieta - opinia (1) Najlepsze co mogło mnie spotkać to to, że trafiłam do Centrum Rehabilitacji... Elżbieta Adrian Z. - opinia (1) Bardzo profesjonalny zespół rehabilitacji Z bardzo dobrom organizacją i... Adrian Z. EM - opinia (1) Do Tomedu trafiłam po pierwszej ciąży, kiedy pogorszyły się wieloletnie bóle... EM Ewa - opinia (1) Do TOMEDu trafiłam z polecenia i jestem zachwycona! Miałam już problemy z... Ewa Pan M - opinia (1) W zeszłym roku miałem bardzo ciężki wypadek, wszyscy lekarze po tym jak... Pan M Zed - opinia (1) Korzystałem z usług TOMED w zeszłym roku. Trafiłem za namową kumpla, ponieważ... Zed Działa cuda (1) Kontakt do Tomedu wpisuje w kategorie bezcenne. Od początku roku nie mogłam... Pacjentka Prezent na święta B.N. (1) Od 9 lat mialam problem z kością ogonową.Nie mogłam siedzieć..Do tego zanim... Anna Witam (1) Jestem alpinista przemysłowym w tym roku wypadł mi dysk wdała się przepuklina... Samuel Stwardnienie rozsiane (2) Do pana Tomka trafiłam z polecenia pewnie jak większość . Miałam świadomość... Ewa