Tomed

Rehabilitacja

Sopot, al. Niepodległości 648/2

Jarek - opinia (1) Korzystam już drugi raz .za pierwszym Pan Tomek ratował mój kręgosłup... Jarek Fachowa rehabilitacja (1) Do Centrum Rehabilitacji TOMED po raz pierwszy trafiłam 7 lat temu. Zgięta... Iwona K. Opinia (1) Do TOMEDU trafiłem z przepukliną kręgosłupa na odcinku L4-L5, z opiniami od... M. z Gdańska
Tomed (1) Dyskopatię mam już ponad 8 lat i odwiedziłem już wielu ortopedów i... Seweryn tomed (1) trafiłem do p . Tomka z pękniętym dyskiem , trzy miesiące intensywnej... Tomek Profesjonalna pomoc (1) Z całego serca polecam Tomed i wspaniały zespół rehabilitantów z Panem... Joanna Dzięki Panu Tomkowi i jego ekipie znowu chce się żyć! (1) Mam 48 lat jestem po operacji kręgosłupa 10 lat temu (lędźwiowy), było... Wojciech R. Centrum Rehabilitacji TOMED - opinia (1) Właśnie minęły trzy lata od czasu kiedy pierwszy raz zawitałem do Centrum... Marek W podziękowaniu za druga szanse:) (1) Mam schorzenie dolnego odcinka kręgosłupa, szyja tez nie jest we wspaniałym... Krzysztof Orlowski SKUTECZNA REHABILITACJA (1) Do Tomedu trafiłem z wypukliną krążka międzykręg. na poziomie L4-L5.... Jerzy - Sopot Centrum Rehabilitacji TOMED /PROFESJONALIZM POLECAM/ (2) Witam Jestem pacjentem w Centrum Rehabilitacji Tomed od dwóch miesięcy i jest... PIOTR PITII....... dobry adres (1) Bardzo wysoka jakość usług,pan Tomek perfekcyjny w każdym działaniu,naprawde... ania Jerzy - opinia (1) W Centrum Rehabilitacji Tomed w Sopocie leczę się 4-ty miesiąc. Mam problem... Jerzy Opinia o CR TOMED (1) Jestem pacjentką Centrum Rehabilitacji TOMED od kilku lat. Cierpię na... Maria