Tomed

Rehabilitacja

Sopot, al. Niepodległości 648/2

Tomed na ratunek!! (1) Do tomedu trafiłem z polecenia członka rodziny. W czerwcu 2017 rok po... Jan POLECAM (1) Do Tomedu trafiłam kilka lat temu z polecenia neurochirurga, po operacji... magda SZCZERZE POLECAM!!! (1) Kilku krotnie Pan Tomek wyciągał mnie z niemożliwego, dolegliwości kręgosłupa... Jacek Zieliński
polecam (1) zanim trafiłem do tomedu byłem na kilku konsultacjach i lekarze wysylali mnie... Marcin.T Tutaj Ci pomogą!!! (1) Jeśli chcesz pozbyć się kasy i zdrowia udaj się gdzie indziej. Gdybym 9 lat... Paweł Zadowolony pacjent (1) Do Pana Tonmka trafiłem w 2012 roku z ostrą dyskopatią i zaleceniem wykonania... Waldemar Polecam (1) Do Tomedu trafiłam z polecenia znajomego. Na początku musieliśmy naprawić... Kobieta Polecam! (1) Zawsze miałem sporą skoliozę, do tego w 2012 roku zdiagnozowano u mnie... Jacek Kmiecik Doskonałe Centrum Rehabilitacji (1) Zdecydowanie polecam Tomed wszystkim którzy tak jak ja musieli podjąć trud... Marcin Jedyni, którzy wiedzą co mówią i robią. NAJLEPSI BEZWZGLĘDNIE !!!!!! (1) U pana Tomka byłem już nie raz. 1 raz trafiłem z pękniętym dyskiem i... Marcin Centrum Rehabilitacji "TOMED"- opinia (1) Do Pana Tomka trafiłam w czerwcu br. z silnym bólem kręgosłupa szyjnego.... Monika W. TOMED -nadzieja na wyleczenie (1) Pana Tomka znamy od 2002r. Pomógł odzyskać sprawnosc całej mojej... Gabriela i Marian Pełne zaufanie (1) Do Pana Tomka trafiłam ponad 10 lat temu. Byłam po operacji biodra i... Monika K. Marek T - opinia (1) Początkowo trafiłem do centrum rehabilitacji z choroba Scheuermanna. Dzięki... Marek T Rehabilitacja biodra - opinia (1) Trafiłem do Tomedu z bólem biodra. Zostałem przebadany i skierowany na... Maciej Fachowa pomoc (1) Do Pana Tomasza Wojdylaka trafiłam w roku 2007 z powodu licznych bólów... Joanna K. Empatia i profesjonalizm (1) Do Tomed-u trafiłam w grudniu 2014 r. po wcześniejszych licznych wizytach u... Olga Szczerze polecam Centrum Rehabilitacji ,, Tomed,, (1) Do Centrum Rehabilitacji TOMED po raz pierwszy trafiłam w 2011 roku z dużym... D. Frąckowska Tomed - zawdzięczam zdrowie (1) Leczę się u P. Wojdylaka i w Tomedzie od 3 lat. W 2013 w czerwcu trafiłam tu... Monika J. Centrum Rehabilitacji TOMED - opinia (1) Do TOMEDU trafiłam z polecenia znajomego który dzięki Panu Tomkowi może... Jadwiga