Montaż anteny oraz ustawienie i podłączanie multiroom NC+ (2) W punkcie można załatwić kompleksowo pełen pakiet usług, mają różnych... Anna Senderska Szybka , profesjonalna obsługa (1) Miałem przyjemność skorzystania i obsługi oraz montażu kompletnego zestawu na... Andrzej Janiszewski Nikomu absolutnie NIE POLECAM Centrum Serwisowego Zaspa (1) Firma świadcząca usługi naprawy oraz serwisu telewizji nie wywiązuje się z... kasilia
usługa (1) sto procent pozytyw polecam firma godna zaufania termin realizacji bardzo... Joanna Polecam (1) Zawsze szybko i sprawnie. Menia Strata czasu (2) Nie dosyć, że wiecznie mają zamknięte i wywieszają kartkę "Zaraz wracam", to... mieszkaniec okolicy Ocena (1) Od początku istnienia n korzystam z tego serwisu i jestem bardzo zadowolony... Stanwi ZAINTERESOWANIE KLIENTEM JEST TYLKO DO CZASU GDY ZAPLACISZ (2) sprzedali mi plazme, antene + osprzet.od poczatku dzialalo wadliwie. Na moja... DD Super serwis-profesjonalizm na najwyższym poziomie (1) Bardzo plecam wszystkim serwis telewizji N na Zaspie , personel przyjazny... Piotr Bardzo Polecam (1) Bardzo Polecam Tomek jestem za (1) centrum założyło mnie tv n , antena jest od strony bardzo narażonej na mocne... ula