Centrum Stomatologiczne

Stomatolodzy Protetycy

Gdynia, gen. Józefa Bema 4/2

Doktor Anna Kabacińska - Jerzak (1) Po wielu latach poszukiwań dobrego stomatologa w końcu udało mi się odnaleźć... Emilia Najgorsza wizyta stomatologiczna w moim życiu (1) Pani doktor myśli, źe jak poda znieczulenie, to może już robić co chce. Nigdy... Naciągnięta polecam (1) Korzystałam kilka razy z usług, zawsze u dr Anny Kabacińskiej- bardzo miła... Alicja
Dr. Jarząbek (7) Oto moja historia: W maju miałem niestety przykry incydent co wiązało się z... Łyżwiarz Rozczarowanie (4) Owszem gabinet ładnie i nowocześnie wyposażony, co ma swoje odbicie w cenach.... M. polecam! (1) Dr Minor- świetny stomatolog. Profesjonalista na najwyższym poziomie, do tego... stała pacjentka Bema 4 obsługa bardzo miła ale człowiek jest traktowany jak przedmiot (2) Do jakości usługi pod względem technicznym nie mam zastrzeżeń. Jak na razie... joe Bardzo dobra jakość i zakres leczenia. (1) Trafiłem do dr Jarząbka z różnymi tematami na krzesło. W zasadzie jeśli jakiś... Wdzięczny za fachową pomoc Fan clubu? Czyżby? (2) Może ja jestem jakimś szczególnym przypadkiem, bo jestem BARDZO... Niezadowolona Karolina G. - opinia (1) Witam!!! U doktora Jarząbka byłam jakies pol roku temu .Przyszlam do doktora... Karolina G. Dr. Jarząbek Super Stomatolog!!! (2) Kilka miesięcy temu trafiłam do dr Jarząbka z polecenia znajomej.Doktor nie... Monika M. Bardzo fajnie (2) Trzy dni temu dr Jarząbek usuwał mi górną lewą ósemkę. Jedyny dyskomfort,... Paulina dr. Jarząbek (1) Napiszę krótko. W końcu znalazłam najlepszego stomatologa w swojej... Monika dr Jarząbek :) (1) Trafiłam do dr Jarząbka z polecenia mojej dentystki na leczenie kanałowe.... b. zadowolona :) W Trójmieście nie ma lepszych stomatologów (1) Polecam zarówno dr Jarząbka jak i dr. Komorowskiego. Od trzech lat jestem... Maciej Czajkowski bardzo dobrzy fachowcy (1) ale największym minusem jest oczekiwanie, częste opżnienia, i niestety bardzo... Basia dr Jarząbek (1) Rewelacja, dr Jarząbek spisał się na medal. Gdyby nie on, straciłabym... Monika Pierwsza wizyta (1) Trafiłam do dr Jarząbka z rekomendacji innego stomatologa na leczenie... Anna Wojda-Kuśmierczyk Świetni fachowcy! (1) Dr.Jarząbek leczył moje zęby a dr. Komorowski poprawiał ich wygląd. Polecam... Aneta Podgórska dr Marek Komorowski (1) Bardzo dobry lekarz, kompetentny, wnikliwy, sumienny. w jego gabiniecie... erm