Serdecznie polecamy ;-) (1) Serdecznie polecamy ;-) Paziom ,klimat wszystko na "6" taniec to super... Kasia i Jarek ;-) PIERWSZY TANIEC- MOŻE BYĆ NAPRAWDĘ SUPER! (1) GORĄCO POLECAMY CENTRUM TAŃCA SZCZEPAN!!!!!!! Mieliśmy bardzo mało czasu do... K&Ł Praca w CTS (2) Nie polecam pracy w Centrum Tańca Szczepan - nieciekawe warunki zatrudnienia dośka
Katarzyna i Renia RRN (1) Bawiłyśmy się świetnie. Jesteśmy w wieku mocno średnim i nie sądziłyśmy, że... Katarzyna Wzorowo (1) Jestem całkowicie usatysfakcjonowana, było profesjonalnie, klarownie,... Marta Obozy (1) Ja bawiłam się świetnie na zimowisku w Sypniewie ;] Było po prostu super !!... Karolina Niestety nie polecam (3) Witam Moje dzieci uczęszczały do tej szkoły przez 2 lata. Przez ten czas non... Magda.K ;)))) (3) Chodziłam do Szczepana od 1 klasy podstawówki. Tańce były po prostu... Aliszka praca w Centrum Tańca Szczepan (1) we wtorek idę na rozmowę kwalifikacyjną do "Szczepana" w Gdyni Czy ktoś może... lilkate Świetna (2) Chodziłam tam od 7 lat zaczęłam ,gdy byłam w 3 klasie podstawówki,a... ;] Taniec towarzyski (1) chodzę tam od 3 lat i jestem bardzo zadowolony Grzegorz Weronika - opinia (1) Moze to nie ocena ale chciałabym sie czegoś więcej dowiedzieć o sekcji hip... Weronika punia97 - opinia (1) jestem tgo uczestniczką chodze juz 4 rok nie mogę sie pogodzic ze w mojej... punia97 Opinia (1) Uczę się w tej szkole tańca od kilku lat. We wrześniu zacznę kurs " Złota... paulka_111