zdrowie (1) Tak,tak wielu ludzi narzeka na bóle kręgosłupa, a nie wie, że jest KTOŚ kto... Maria Jak najbardziej polecam! (1) To nie tylko lekarz z wielką wiedzą ale rowniez wspaniały czlowiek który do... Jarosław Suchomski Polecam z całego serca!!!! (1) Mialam rwe kulszową i brałam zastrzyki ktore nic nie pomagały. Z zawodu... Teresa Kieszkowska
Zdecydowanie polecam! (1) Polecam wszystkim, którym przydarzyła się przykra kontuzja, jaką jest blokada... Małgorzata Warczak Małgosia-Polecam bardzo gorąco. (1) Jestem pacjentką Dr.Majkowskiego od 1.5 roku.Dowiedziałam się o jego terapii... Małgosia Chiropraktyka - leczenie kręgosłupa na miarę XXI wieku (1) Aż trudno uwierzyć, że w naszym kraju dopiero od niedawna, bo od kilku lat,... Rafał Iwański Podziękowanie (1) Wysoki profesjonalizm i ogromna życzliwość dr Leszka Majkowskiego sprawiają,... Ewa M. Przede wszystkim ludzkie podejście do pacjenta, polecamy wszystkim!!! (1) Znalazłam ten gabinet przez przypadek, szukając rehabilitacji dla mamy, która... Ola KOSZMAR MIGRENOWY... (1) Od wielu lat sen z mych powiek spędzał potworny, migrenowy ból głowy...... eWa POLECAM GORĄCO (1) FACHOWIEC NAJWYŻSZEJ KLASY, LECZENIE W TYM GABINECIE TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ,... Artur Radecki profesjonalizm i nieoceniona pomoc (1) Wyleczenie mojego partnera jest najlepszym dowodem na ogromná wiedzé medyczná... Anna Klebeko Bardzooooooo polecam! (1) Niezwykla wiedza, profesjonalizm, wywiad i badania przedwstepne jakich... Halinka Paulina - opinia (1) Serdecznie polecam...Pełen profesjonalizm oraz sympatyczne podejscie do... Paulina