Marek Milewski - ocena (1) Pan Leszek a raczej dr Majkowski ( skończył 6- letnie studia w tej dziedzinie... Marek Milewski Małgorzata - ocena (2) Pan Leszek jest fantastycznym specjalistą. Wiele lat bezskutecznie szukałam... Małgorzata Szczerze polecam! (2) Poł roku temu byłam na wizycie z moim pelnoletnim już synem,który miał... Ela
Opinia na temat zabiegów wykonanych przez dr Leszka Majkowskiego (2) Mam zwyrodnienia w obszarze lędźwiowym kręgosłupa, niewielką dyskopatię. W... Eugeniusz Trzebiatowski Cudowny specjalista (2) Nie wiem co bym zrobiła bez p. dr. Cierpię na bółe kręgosłupa od 30 lat.... Anna Rewelacyjny chiropata!!! (1) Pan Leszek bardzo mi pomógł i to w krótkim czasie. Szanuję jego profesjonalne... Femoral neck stress fracture Fantastyczny specjalista (2) Do pana Leszka trafiłam z potwornym, uniemożliwiającym normalne poruszanie... Olga Ogromna wiedza, doświadczenie i profesjonalizm (1) Przewlekły ból krzyża znacznie ustąpił już po 2 zabiegach. Teraz trzeba tylko... Joanna Rzetelny i uczciwy, polecam! (1) Do pana Leszka zgłosiłam się z bólami odcinka lędźwiowego kręgosłupa... Monika Bardzo polecam Pana Leszka (1) W listopadzie miałem mieć operację kręgosłupa wymianę dysku na sztuczny ,ale... Artu Opinia pacjenta (1) Odczuwalna poprawa juz po pierwszym zabiegu. Polecam. M.F.Kostrzewa DZIĘKUJĘ ! DZIĘKUJĘ ! DZIĘKUJĘ ! (2) Panie Doktorze, minęły już 3 miesiące od rehabilitacji mojej stopy i jest po... Basia Zawisza Profesjonaliści Polecam! (1) Szczerze polecam gabinet Państwa Majkowskich!Lekarze zbagatelizowali moje... Ota Rezultaty przerosły najśmielsze oczekiwania (1) Moja mama od lat cierpiała na bardzo ostre bóle kręgosłupa. Ograniczało to... Michał Błaszak Gorąco polecam (1) Dr Majkowski rehabilitował mego męża,który miał poważne problemy z... Lucyna Małgorzata Ciecierska - opinia (1) dziekuję Panu Majkowskiemu za wszystko!!!!! Mój syn Jakub z MPD i ja... Małgorzata Ciecierska rewelacyjny, ocalił moją siostrę od wózka inwalidzkiego (2) Na Leszka Majkowskiego trafiłam szukając pomocy dla swojej siostry, która po... Barbara Modzelewska Gorąco polecam (1) Gorąco polecam, bardzo profesjonalna obsługa, niezwykła skuteczność, po... Małgorzata Świetny fachowiec, super efekt terapii (1) Witam, Choruję od wielu lat na zapalenie stawów. Trafiłem do p. Majkowskiego... Marcin doskonaly doktor (1) Do doktora Majkowskiego trafilem po dlugotrwaych dolegliwosciach kregoslupa... waldemar