Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam a w szczególności Panią psycholog dziecięcą Agnieszkę... Joanna Bożena - ocena (1) Polecam wsparcie Pani Magdy w trudnych dla dziecka chwilach. Pani Magda jest... Bożena Biofeedback (2) Super efekty! Dziecko jest po serii treningów z panem Marcinem i bardzo... Kasia
Kinga - opinia (2) Trafiłam do P. Magdy w trudnym dla mnie czasie. Od kiedy jeżdżę na spotkania... Kinga Pacjentka - opinia (2) Fantastyczna opieka, Pani Magda jest bardzo dobrą i ciepłą osobą, pomogła mi... Pacjentka Marta M. - opinia (2) Trafiłam do Pani Magdy G. z problemem radzenia sobie z emocjami. Zyskałam nie... Marta M. Lena - opinia (2) Sąd skierował mnie na szkolenie Dziecko w rozwodzie- trafiłam do Centrum... Lena Aleksandra - ocena (2) Pani Magda jest niesamowitym psychologiem! Jest bardzo empatyczna, cierpliwa... Aleksandra MM - ocena (2) TUS-y z Panią Agatą. Gorąco polecam zajęcia z Panią Agatą. Pełen... MM psycholog dla dziecka (1) Super! Sympatycznie, szybko i skutecznie :) A tak na poważnie, to jestem... Marta Pawlicka POLECAMY (1) Pani dr Magda bardzo pomogła mojej córce . Bardzo miła i fachowa . Od grudnia... Bożena Pierwsza konsultacja psychologiczna (1) Jak na razie jestem po pierwszym spotkaniu i na ten moment mogę powiedzieć że... Ania Polecam Panią Psycholog dr Magdalenę Giers (2) Pani dr Magdalena Giers prowadziła terapię mojej córki. Jako rodzic-laik... Barbara Kurs dla opiekunek przedszkolnych (2) Każdemu polecam! Motywacją do kursu była zmiana kwalifikacji zawodowych. Nie... Monika bardzo polecam (1) Miejsce gdzie naprawdę można uzyskac fachową pomoc.polecam pacjent Diagnoza (1) Skorzystaliśmy z diagnozy gotowości szkolnej, bo nie mogliśmy się zdecydować... krasulakasiula ulotka !!! (2) Nie znam Centrum , ale otrzymałam ulotkę do domu i generalnie ubaw po pachy-... Marta ok (1) Raczej nie jestem typem, który "bawi się" w pisanie opinii, ale tym razem... K. Warto :) (1) Zdecydowanie polecam! Do psychologa wybieraliśmy się z dużymi oporami i... Ola cos na skupienie ;) (1) Polecam fajne zajęcia dla dzieci na koncentracje uwagi w centrum Teraz.... kama