POLECAM SKORZYSTAĆ (1) Trafiłam z polecenia. Chodzę regularnie na zabiegi rolletik-masaż. Jestem... GOŚKA POLECAM (1) Trafiłam tam z polecenia przyjaciółki - na zabiegi wyszczuplające. Chodzę tam... maja81 odradzam! (1) Podobnie jak pozostałe panie wyrażające swoją opinię odradzam korzystanie z... kasia
nie polecam (1) Salon mały, można by tam trochę posprzątać, choć widać, że właścicielka... niezadowolona Zgadzam sie z powyzszymi opiniami- gabinet MASAKRA (1) Niestety muszę zgodzić sie z przedmówczyniami. Ten gabinet to masakra. Nie ma... Gdynianka Pienądze wyrzucone w błoto (1) Wykupiłam serię zabiegów na depilację pach laserem. Niestety zostały tak... aja UCIEKAĆ POKI ZYCIE WAM MIŁE!!! (1) trafilam tam dzieki serwisowi zakupow grupowych skuszona ceną. Mnie tez... pokrzywdzona klientka NIE POLECAM! (1) Zgadzam się w 100% z poniższymi uwagami. Żałuję że korzystając z promocji... Katarzyna Beznadzieja!!!!!!!!! (1) Zgadzam się w 100% z w/w opiniami.Właścicielka zakładu,który trudno nazwać... Natalia zdecydowanie NIE!!!!! (1) Ja również skorzystałam z promocji w serwisie internetowym. Dwa zabiegi jakie... szfetka monika - opinia (1) Nigdy nie zdarzyło mi się być tak potraktowanym w "profesjonalnym"... monika wszystkie poniżej przedstawione opinie są prawdziwe (1) Niestety ja też trafiłam przez stronkę "ze zniżkami", to jaki jest poziom... zawiedziona rozczarowanie:( (1) Tak jak Pani wypowiadająca się Parę opinii pode mna trafiłam do salonu... isia masakry ciąg dalszy (1) krótko mówiąc nie polecam, trzymajcie się od tego salonu z daleka, w 100%... A. masakra (2) moje odczucia takie same jak wyzej ktos napisal. jednym slowem M-A-S-A-K-R-A... gra oburzenie! (1) Do Centrum urody trafiłam poprzez znaną stronkę internetową oferującą różnego... L.