Groupon (1) Skorzystałam miesiąc temu z oferty groupon. Negatywnie zaskoczył mnie... Magda IPL depilacja (1) Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi... Justa Szczerze polecam (1) Skorzystałam z oferty groupon i jestem bardzo zadowolona. Pani Agnieszka... A.
zachęca do korzystania (1) Trafiłam z grouponu. Dłuższy czas temu. Od razu trafia się na swobodną... P. Polecam (1) Bardzo mila obsluga i atrakcyjne ceny. Z czystym sumieniem moge polecic ten... Ewiq Polecam (1) Jestem stałą klientką salonu. Korzystam zarówno z zabiegów kosmetycznych jak... Joka Bo życie jest piękne... (1) Przeczytałam pozytywne jak i negatywne opinie "koleżanek", które skorzystały... Ziutosława Stała klientka - opinia (1) Do salonu trafiłam za namową koleżanki i od razu mi się spodobał!bardzo miła... Stała klientka polecam !!! (1) zabiegi wykonane profesjonalnie,bardzo przystępne ceny-wiem za co... zadowolona Rewelacja! (1) Jestem klientką Agi od ponad 3 lat, przez ten czas obserwuję jak rozwija się... Weronika ocena salonu Agi (1) Z usług jestem bardzo zadowolona, właścicielka jest bardzo kompetentna, miła... Wiesława Molena super (1) Jestem klientką Centrum Urody od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Agnieszka... Aga bardzo polecam (1) Rewelacyjne zabiegi na twarz. Super befekt na rollmasaż. Bardzo miła obsługa.... hania Centrum Urody (1) Szanowne Panie ocena na 6 mówi za siebie. Miła, profesjonalna obsługa. Salon... Elwira POLECAM (1) Polecam ten salon kosmetyczny. Kameralne wnętrza i bardzo przyjacielska... JOANNA Warto (1) Przyszłam do gabinetu dzięki ofercie Groupon. Wykupiłam laserową depilację... Magda Jestem stałą klientką (1) Jestem stałym klientem gabinetu od 3 lat i jestem z niego bardzo zadowolona.... Patrycja W warte polecenia (1) byłem w wielu salonach, ale ten mogę z czystym sumieniem Wam polecić!!!... Michał salon z prawdziwego zdarzenia (1) Pierwsza wizyta była na zabieg na ciało. Właścicielka zrobiła na mnie bardzo... Anna Bardzo przyjemna obsługa (1) Trafiłem do tego gabinetu przez moją koleżankę która mi go poleciła. Od... Krzysiek