100%profesjonalizmu (1) Gabinet godny polecenia. Trafiliśmy przez nieudolność innego lekarza.super... Czarnula Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu (1) Trafiliśmy do Pani dr Ani Włodarczyk z 6 letnim psem ,który przez naszego... Jacek Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i sympatyczna obsługa! (1) Trafiłem do Nordici z moim kotem po wizytkach u innych weterynarzy. Szukałem... Marcin
Niezastąpieni w trudnych przypadakch (1) Serdecznie polecam panią dr Annę Włodarczyk z Centrum Nordica. Jako chyba... I.K. Pełen profesjonalizm (1) Podpisuję się pod wszystkimi poniższymi opiniami o klinice i pani doktor.... Aga Z całego serca polecamy! (1) Powierzyliśmy klinice Nordica opiekę nas naszym szczeniaczkiem od pierwszego... fraydey Wielkie serce, zaangażowanie i profesjonalizm :) (1) Z całego serca polecamy Nordice. Przyjeżdżamy tutaj mimo, że mamy 150 km.... Ela Wspaniała lecznica (1) Bardzo miła obsługa, rzetelne podejście, świetny kontakt ze zwierzakami.... Mimir polecam w 100% (1) Bardzo fachowa i sympatyczna Pani weterynarz, która jako jedna z niewielu... Marta Kąpiel psa (1) Jestem zachwycona podejściem do zwierząt pani prowadzącej salon... Żaba Joanna Cimoszko - opinia (1) bardzo dziękujemy pani doktor za półroczną opiekę nad naszym... Joanna Cimoszko 6/6! (1) Serdecznie polecam to miejsce. W sytuacji kryzysowej otrzymałem... Nethicite polecam (1) Przemiła obsługa oraz super podejście do zwierząt :) Julia Najlepszy Weterynarz w Trójmieście (3) Mój Pupil trafił do Pani Ani z ostrymi wymiotami. Byłam w nocy u innego... Anita Weterynarz z powołania (2) Nigdy więcej nie pójdę do innego weterynarza ze swoim pieskiem. Tutaj u pani... Grzesiek Super profesjonalny lekarz (2) Z całą pewnością mogę polecić Panią Anię dla każdego zwierzaka. Pani Doktor... właścicielka Maltańczyka Wspaniły lekarz z powołania (2) Trafiłam do Pani Doktor z kociakiem zarażonym Panlekopenią. Mimo, że szanse... Kasia Pełne zaangażowanie i profesionalizm, polecamy! (2) Placówka bardzo przyjazna, Pani weterynarz przemiła i zaangażowana w sprawę,... Ania Profesjonalizm i troska o zwierzę (1) Do Lecznicy trafiłam przypadkiem, jako że mieszkam w okolicy. Profesjonalizm... Karolina Najbardziej profesjonalna lecznica w 3city (1) Mogę stanowczo polecić tą placówkę. Szefuje tam młoda, ale energiczna i... Doxa