Edward bardzo okey (1) Mój młodszy synek od marca chodzi do przedszkola Kota Edwarda i bardzo... pablo Potencjał zmarnowany (6) Trudno powiedziec z jakich przczyn - czy to zmieniajac się wciąż managerowie... eve Ciekawe miejsce dla dziecka i rodzica (1) ze starszym synem chodziłam na place zabaw w innych placówkach, teraz syn... mama 2latki
A ja lubie Edwarda (1) Jejku, pani Ostrosko ale pani jakas agresywna i sfrustrowana i z grubej rury... magda sadowska Super Przedszkole! (3) Bardzo podoba mi się Centrum Edward, zarówno jako przedszkole, jak i centrum... Agata Jestem zaskoczona (1) Mój synek kocha Edwarda i wszystkie Panie, które tam pracują. Jestem... Magda Przedszkole :) (1) Nasz synek Michał uczęszczał do Edwarda ponad 3 lata,jest to kameralne... Agnieszka Edward to miejsce magiczne - poznać znaczy pokochać (1) Nie zgadzam się na prezentowanie opinii osób,które jednorazowo uczestniczyły... Ewa mama na 102 - opinia (1) Zszkował mnie wpis dotyczący sylwestra w Edwardzie, zabawa była naprawde... mama na 102 cos innego (1) Jak dla mnie CZT to bardzo ciekawe miejsce stworzone z myśla o małych... Karolina Dobre przedszkole (1) Mój synek jest przedszkolakiem w tym miejscu i jest zadowolony.... Magda Polecam (1) Polecam Edwarda :-), znam to Centrum prawie od samego początku.... Martyna przedszkole ktore uszczesliwia i rozwija dzieci (1) Polecam gorąco, nasza corka niesamowicie rozwija sie pod wplywem Przedszkola... Spokojna Mama