Paweł - ocena (1) Jestem zadowolony z wizyty w tej klinice. Zabieg przebiegł szybko, sprawnie i... Paweł Kamila G. - ocena (1) Byłam na powiększaniu ust. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Usta są piękne,... Kamila G. Justyna - ocena (1) Byłam na zabiegu mezoterapii. Super podejście lekarza,pełen profesjonalizm!... Justyna
Paulina - ocena (1) Byłam na zabiegu zamykania naczynek na twarzy i jestem bardzo zadowolona.... Paulina Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki. Przyjazne miejsce i profesjonalne... Natalia Kacper - ocena (1) Świetna klinika, zabieg został przeprowadzony przez doświadczonego lekarza -... Kacper Dominika - ocena (1) Polecam z całego serca! Moja ulubiona klinika na mapie Trójmiasta, która... Dominika Barbara K. - ocena (1) Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty... Barbara K. Małgorzata - ocena (1) Najlepsze miejsce na Świecie! Profesjonalizm i empatia! Polecam z całego... Małgorzata Ola - ocena (1) Super miejsce z szeroką gamą usług zabiegów. Dobrze wyposażone gabinety i... Ola Tomasz - ocena (1) Klinika zrobiła na mnie świetne wrażenie- bardzo miła atmosfera i ogromne... Tomasz Joanna - ocena (1) Bardzo polecam Centrum Zdrowia i Piękna H&B MED. To miejsce wyróżnia się nie... Joanna Anna - ocena (1) Z całego serca polecam klinikę H&B Med w Gdańsku! Jestem stałą klientką od... Anna Iza T. - ocena (1) Bardzo polecam tą klinikę. Miła, pomocna obsługa i świetna atmosfera od... Iza T. Gabriela - ocena (1) Bardzo dobre opinie o klinice nie są przypadkowe. Chodzę do Pani dr... Gabriela Urszula - ocena (1) Z zabiegów w HBMed u dr H.Olszewskiej korzystam od kilku lat.zawsze jestem... Urszula Ewa - ocena (1) U doktor Hanny byłam trzykrotnie, korzystając z różnych zabiegów wypełniaczy... Ewa Beata - opinia (1) Do kliniki doktor Hanny trafiłam z polecenia mojej przyjaciółki. Chciałam... Beata Małgosia - opinia (1) Profesjonalnie prowadzona klinika, w której można poczuć się bezpiecznie.... Małgosia Małgosia - opinia (1) Profesjonalnie prowadzona klinika, w której można poczuć się bezpiecznie.... Małgosia