Ceny welonów??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Poszukuje welonu dwu lub trzywarstwowego cięty z koła, tzw. mgiełka, z tiulu błyszczącego, z cekinkami (lub jak kto woli kamykami Svarowskiego). Wiecie gdzie mogę taki dostać i jaka jest cena? W Farage to conajmniej 300-350 zł, troche dla mnie za drogo.

Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ceny welonów??

Heloo
Widziałam miesiąc temu w agnes bardzo ładne weloniki- z tego co pamiętam to było chyba 270 zł- zobacz również w Mariecie.
Pozdrawiam

image

Ja kupiłam welon do pasa cięty z koła dwu warstwowy za 98 zł w Gdyni na Abrahama :) w malutkim sklepiku z kapeluszami babeczka ma dodatki ślubne ( diademy, welony, zaproszenia, tablice rejestr. itd. itp) :)

O no prosze to musze sie tam wybrac :)

W Beauty za 120zł

polecam :) bo mi babeczka w salonie gdzie kupowałam suknie slubną zaśpiewała za podobny welon od 160-190zł więc różnica nie mała :) a welon prawie identyczny :)

Zajrzyj na tą stronkę
http://www.welony.com/katalog/
jeszce tu:
www.lanetti.com.pl

Jest welon z cyrkoniami 1 warstwowy, wiec bez problemu zamówisz 3 warstwy :)
image

Magdalejna ja sie pytalam o taki welon np u nas na Targowisku w Chylonii, to babka tez 200-250 zł sobie życzy :) Cóż będę tak długo szukała aż mnie oferta zainteresuje.

Dori jak zawsze dziękuje, juz napisalam do nich pytanie jaki bylby koszt :)

Pozdrawiam dziewczyny

ta babka na Targowisku w Chyloni jak mi zaspiewała cene za suknie to od razu wyszłam hehe a mi o welonie mowila ze od 90 zł w zwyż co za kobita ;)

Ja kupiłam welon u tej babki na Targowisku w Chylonii, jest trzywarstwowy, najdłuższa warstwa ma 3,20, średnia sięga do bioder, a najkrótsza do pasa, zapłaciłam za niego 190 zł. i jestem bardzo zadowolona. Ta najdłuższa część jest odczepiana, więc na weselu poprpstu odepnę!pozdrawiam!

A ja szyję co prawda w Wejherowie, ale koszt to 60 zł. No i pani powiedziała że może przykleić kamyczki svarowskiego, tylko ja nie chciałam.

A gdzie dokładniej szyjesz?? Pracuje w W-wie wiec moze sie przejde.

wlasnie Atena:) gdzie w Wejherowie szyjesz? i tylko welon, czy suknie tez...bo ja slyszalam o jednej fajnej pracowni w Wejherowie, ale to byla tylko jedna opinia...zbieram wiecej:)))

GUSKA a Ty szyjesz sukienke ATHENE czy co bo nie zrozumiałam??

W Wejherowie salon sukien ślubnych, ul.Sienkiewicz 2d, te.672-25-40. Obok ronda, niedaleko kościoła.

Polecam ci kochana ten sklep internetowy, sama zamierzam u nch zamówić:

a nie taniej w Lanetti?

ja mam welon mgielke 2 wartwowy 140 zl w chantilly

Mi welon szyje przyszla tesciowa, jak dacie krawcowej do uszycia to naprawde wyjdzie duzo taniej. Ja zaplacilam za tiul 60 zl bo bede miec welon 5 metrowy i za grzebien dalam 1zl

chantilly!

mozesz mi powiedziec cos wiećej o tej chantilly?może jakas stronka?bo szukam sukienki tej firmy, kolor capuciono, stoi w marieccie w gdyni, i nigdie nie mioge na nia trafic, możt Ty mi pomożesz w poszukiwańiach?pozdrawiam

polecam lanetti, kamyki svarowskiego można kupić na www.wika.pl a potem samemu poprzyklejać...ja tak zrobiłam i cena całkowita cena welonu (długa dwuwarstwowa mgiełka) to 80 zł!

Ja bede zamawiac welon u pani ktora robi kapelusze i za taki welon jak ja chce tzn. 3,5 m z cekinami 3 warstwowy bierze ode mnie 170zl a w salonie za taki sam welon chcialy babeczki 270zl. Co to za roznica kto bedzie robil welon i czy welon jest firmowy i tak tak samo wyglada :)

Możesz podać namiary??

Witam ja mam krawcową która szyje dla Marietty jeżeli chcesz podam namiary na jej pracownie w Gdyni możesz się do niej przejechać i pogadać bo ja welon dostaję gratis do sukni u niej...

Bardzo poprosze o ten kontakt :) Z góry dziękuję.

hej jeśli to nie problem to ja bardzo proszę o kontakt do tej krawcowej:)) Z góry dziękuje.