Re: Cenzura na wolackich portalach
konto usunięte
(12 lat temu)
Poniżej próbka retoryki niejakiego Frycza, właściciela portalu antykomor.pl - zwróćcie uwagę, jak piewca wolności słowa cenzuruje niepochlebne mu komentarze:)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Halewicz Pisze: Komentarz oczekuje na akceptacje moderatora.
19 września 2012 o godzinie 07:25
Skamlesz, że nie ma wolności słowa, to czemu wolaku sam cenzurujesz sobie niepochlebne komentarze? Chcesz się ze mną zmierzyć w otwartej dyskusji, czy tchórzyszwolaku?
//
Nie mamy o czym dyskutować.
Odpowiedz
19 września 2012 o godzinie 11:29
Nie? No proszęopluwasz Prezydenta RP, cenzurujesz niepochlebne Tobie komentarze i uchylasz się od dyskusji? Tak postępuje tchórz, za którego Cię uważam. Cały świat się dowie, jaki naprawdę jest wolak Frycz:)
//
To mój blog i to ja decyduję o treściach, które będą tu opublikowane. Chcesz, możesz wypisywać swoje żałosne komentarze wszędzie indziej nikt ci nie broni. Dlaczego twoje wypociny nie są akceptowane? Bo brak w nich totalnie jakichkolwiek argumentów merytorycznych ot co. Nie mieszaj do tego wszystkiego wolności słowa bo wychodzisz głąba.
Odpowiedz
19 września 2012 o godzinie 13:17
To mój kraj i mój prezydent i my, wyborcy prezydenta Komorowskiego, będziemy decydować o tym, kto i jak możemy komentować jego prezydenturę chcesz, możesz publikować swoje żałosne komentarze poza granicami RP.
A wiesz czemu twoje żałosne wypociny skończyły się wyrokiem skazującym? Bo brak w nich totalnie jakichkolwiek argumentów merytorycznych. O głąbie już nie napiszebo po co?
I tak zostałeś pokonany własną retoryką:) Jesteś Fryczu cienki, jak przysłowiowy zad węża:) Nie dziwię się, że boisz się wejść z Halewiczem w publiczną dysputę.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
I tak wygląda wymiana zdań ze skazanym za obrazę prezydenta Fryczem - on krytykować może, jego krytykować już nie...bo to jego blog:)
Żałosny palant.
0
4