Chabrowa sukienka,jaki makijaż i dodatki

Wybieram sie na wesele i nie wiem jaki zrobić makijaż.Sukienka jest chaber z dodatkiem czerni.Jestem brunetką o zielono-piwnych oczach.Biżuteria będzie srebrna.Proszę o radę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chabrowa sukienka,jaki makijaż i dodatki

Makijaż chabrowo - czarny? Czarne smoky eyes? Brąz + blady błękit? Żółty + brąz?

Różne opcje sa możliwe, ale bardziej istotny od koloru kreacji jest Twój typ kolorystyczny :-).

Wiesz ja się czuję w brązach,zielieniach a to już raczej nie pasuje,więc chyba postawię na niebieski.A jakie paznokcie do tego?

Ależ Aniu. Takie kolory można swobodnie łączyć. Jeżeli masz zielone oczy podkreśl je koniecznie.
Podsyłam 2 linki żeby wyjaśnić o co mi chodzi.

http://img.szafa.pl/uploads/clothes/d566/580513/1239010117.jpg

http://e.snobka.pl/sn234/832c65c1002bca134a523b26

Kolor chabrowy możesz śmiało połaczyć z makijażem w kolorze zieleń wchodząca w morski.

Paznokcie najlepiej neutralne w tym wypadku. Chyba że jakiś delikatny chabrowy wzorek :-).

Albo srebrne cienie - super sie beda prezentowaly na brunetce...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...