Najlepszy sprzęt i smaki. (1) Najlepszy sprzęt i smaki. Wzorowa obsługa klienta. Polecam! Jarek Polecam! (1) Bardzo dobre ceny, spory asortyment, obsługa na poziomie Polecam wszystkim Krzysztof Polecam (2) bardzo dobra obsługa, przystępne ceny i super sprzęt :) Pan bardzo uprzejmy,... Emesej
GODNY POLECENIA (1) Bardzo bogata oferta, konkurencyjne ceny i bardzo mila obsługa. Szczerze... SYLWIA Fachowo (1) Nie drogo, profesjonalnie, zdarzają się rabaty, więc w sumie nawet nie ma na... Michał Gorąco polecam ! (1) Serdecznie wszystkim polecam. Dzięki Panu Oskarowi rzuciłam skutecznie... Marzena W szoku. (1) Nie wierzyłem że jakiś sklep z e-papierosami może mieć tak wysoką ocene ,... Oliwia Świetna sprawa! (2) Witam.Chciałam powiedzieć,że znalazłam ten sklep właśnie tutaj i przyjechałam... Miśka 100% (1) Miła obsługa, fachowe doradztwo, niskie ceny, brak problemu z serwisem bądź... żółw Rzuciłm palenie (1) Super. Bogata oferta, fachowa i miła obsługa. Sprzedawca polecił mi wysokiej... Ewa Świetnie wręcz ! (1) Baaaaaardzo miła obsługa, pomoc w dobraniu czegokolwiek, rozmaite smaki lq... zadowolona Zachwycony !!! (1) Gorąco polecam !!! około 3 tygodnie temu zakupiłem e-papierosa ego-t , jestem... Stały klient POLECAM !!! (1) Doskonała jakość produktu, miła i fachowa obsługa !!! Osobiście miałem kilka... MATEUSZ Fachowa miła obsługa (1) tak to trzeba przyznać fachowa, bardzo-bardzo-bardzo miła, obsługa oczywiście... Kriss Polecam! (1) Fachowa i miła obsługa,towar doskanaly jakosciowo i w bardzo przystepnej... Sylwia