Chamskie i aroganckie traktowanie klienta

Witam,
Dnia 28.12.2010 zamowilem serwis do pralki w tej firmie. Dostalem informacje, ze serwisant pojawi sie 30.12.2010 miedzy godzina 0840 a 0900. Zostawilem swoj numer kontaktowy. O godzinie 0915 nie mogac doczekac sie serwisu zadzwonilem do firmy z zapytaniem dlaczego serwisant nie przyjechal w wyznaczonych godzinach. Otrzymalem informacje, ze nie pojawia sie rano, tylko wieczorem. Zdziwiony zaptalem wiec, dlaczego nikt mnie w takim razie nie poinformowal telefonicznie o sytuacji. Przeciez siedze w domu, marnuje swoj czas zamiast byc w pracy. Na moja uwage Pan z ktorym mialem nieprzyjemnosc rozmowiac stwierdzil "To w takim razie wogole nie przyjedziemy". Po czym rozlaczyl sie.
Chamstwo, arogancie podejscie do klienta. Nie wspominajac o moim zmarnowanym czasie i wkur*wieniu. Skoro tak sie traktuje klienta w tej firmie to ja mowie dziekuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chamskie i aroganckie traktowanie klienta

Serwisant miał pojawić się między godziną 9a12 Wystarczy spojrzeć za okno żeby zrozumieć ale do tego trzeba mieć mozg .Żaden serwis nie przyjeżdża i nie umawia nie mając większego rozrzutu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marcinie dobrze że ostrzegasz przed tą firmą, przynajmniej wiadomo kogo unikać. Ja też nie toleruję kłamstwa i lekceważenia. Teraz każdy ceni swój czas. Komuna minęła i na szczęście jest wybór różnych firm i ta firma nie jest jedyna. Nic nie tłumaczy takiego zachowania, nawet jeżeli są jakieś problemy to można uprzedzić klienta, zadzwonić, przeprosić i przełożyć termin. Ale do tego trzeba mieć mózg i go używać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przejadę się na Malczewskiego 19a15 pokażę jak było przyjęte zgłoszenie .czy na 8 do 9 czy między 9 a12 .A Marcinek wie dobrze dlaczego serwis odmówił przyjazdu serwis jest Panem dla Panów a chamem dla chamów.Jeżeli o godzinie 9 Marcinek robi awanturę został bez naprawionej pralki .Osoba która nie jest zorientowana w całej sprawie a jest tylko znajomą lub marcinkiem może zobaczyć zgłoszenie .Sprawę będę wyjaśniał osobiście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0