(...) (2) Za wykonanie usługi wzięli 100 zł, jednakże usługa wykonana wadliwie. Nie... Grzegorz Stanowczo odradzam! (1) Wymontowali silnik od pralki w kwietniu i obiecali naprawić. Liczne telefony... kobieta Tragedia (1) Bardzo żałuję, że nie miałam czasu dokładnie poczytać opinii przed zleceniem... M. Sildatke
Pralki-lodówki.pl (1) Ostrzegam przed tymi naciągaczami. Nie przychodzą na umówione wizyty (po... Roksana Pawłowska Klient - opinia (2) KATASTROFA, UWAGA, ODRADZAM. Nie dajcie się naciągnąć. Na stronie jest... Klient ... (1) Ludzie Nie dawajcie tym pseudo fachowcom niczego Ja zgłosiłem pralkę do... tomek 200 zł za nic (2) 1. Nie przyjechał w umówionym terminie i nie odwołał wizyty. 2. W kolejnym... AP NACIĄGACZ (1) 18 sierpnia wezwałem tego "fachowca" do lodówki, która przestała chłodzić a... Bartosz nie polecam. (1) Witam, w skrócie : 240 zł za naprawę pralki, pralka nie działa dalej - 2... WB DRAMAT (1) Ten pyskaty , niewychowany dziad nie dosc ze sie spoznil sie 4(!) godziny to... Wyrolowany ocena (1) mieli być o 16-17, byli po 20, ale zepsuła się pralka a mamy małe... Piotr Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z naprawy wykonanej przez ten serwis. Naprawa... Ula z Gdyni Polecam (1) Zepsuta lodówka dla emeryta to wielkie zmartwienie.Smutek trwał... Mietek z Gdańska naprawa pralki ( wymiana łożysk bębna) (1) W dniu 8.04.2014 zabrano pralkę do wymiany łożysk bębna z informacją , że... Bujko Polecam (1) Nie zgadzam się z negatywną opinią.Właśnie skorzystałam z usługi wykonanej... Marcin z Gdańska Polecam (1) Przy małym dziecku zepsuta pralka to niemały kłopot.Na szczęście trwał... Natalka Solidny serwis (1) Solidny serwis miła obsługa,punktualność.Moja stara lodówka chodzi jak... Kasia Tragedia (1) To nie serwis to oszuści. Wzięli pieniądze i część do naprawy i tyle ich... Wojtek Polecam (1) Polecam, serwis solidny, rzetelna obsługa. Edyta Super serwis (1) Polecam ten serwis.Naprawa wykonana solidnie za nie duże pieniądze.Miła... Rena z Gdyni