Super serwis (1) Miła obsługa,punktualność,rzetelność to zaleta tego serwisu.Wiele razy... Kama z Gdańska Uwaga! (1) Na 1 wizytę przyjechał bardzo szybko. Pralka nie odwirowywała.Uparł się, że... Daniel Nierzetelni (1) Ta firma to jakieś oszustwo. Przyjmują zlecenia i ogóle się nie pojawiają.... Tadeusz
Tragedia (1) "mechanik" nie wykonał usługi, wziął pieniądze. Urządzenie wciąż jest... Radek Super serwis (1) Jestem bardzo zadowolona z naprwy mojej lodówki.Miły pan serwisant przyjechał... Ela Kot z Gdańska Polecam (1) Serwis solidny,punktualny,naprawa za przystępną cenę.Polecam dorota Polecam (1) Zepsuła mi się pralka starego typu.Myślałam nowy wydatek na starym... Beno ... (2) Pan Zbigniew Marcinowski, jest osoba która naciąga ludzi na pieniądze udając... niezadowolona Klientka ... (1) Pan Marcinkowski zaraz na wej powiedzial gruboskornie ze usluga bedzie droga... KaS żenada! (2) Zapłaciłam 150 zł za naprawę zamrażarki, która po wyjściu "fachowców"... gdańszczANKA Polecam ten serwis (1) Wykonałam kilka telefonów,wszędzie spotkałam się z odmową.Tylko ten serwis po... Kasia Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam ten serwis.Szybka diagnoza i trafna za przystępną... Kama TRAGEDIA (1) Po miesiącu naprawiona przez nich część znowu uległa usterce, nie odbierają... pani z Kołobrzeskiej ODRADZAM!!! (1) Zdecydowanie odradzam, nierzetelna firma! Naprawa lodówki kosztowała 200zł,... Karolina Polecam wszystkim (1) Zepsuła mi się lodówka stary model.Myślałam że czeka mnie kupno nowej.Obylo... Zosia z Gdańska UWAGA!!! (1) Moja sprawa trafi do Federacji Konsumenta. Pralka Elektrolux po wymianie... Monika Nie polecam!!! (1) Beznadzieje podejście do klienta! Od paru dni próbowałam zgłosić reklamację i... Ilona dora - opinia (1) polecam dobrzy fachowcy dora NIE POLECAM (1) Pan przyjechał w ciągu 2 godzin, niestety nie umiał zdiagnozować usterki,... AUTOR Thomas - opinia (1) Ta firma jest rodem z usterki. Naprawa pralki od tygodnia bezskuteczna...... Thomas