Profesjonalny serwis (1) Naprawa na medal.Rok po naprawie a pralka nadal działa i śmiga aż miło. Maciek NIE POLECAM - WG MNIE FIRMA NIERZETELNA (1) ZGLOSILEM DO W/W FIRMY AWARIE ZMYWARKI, PANOWIE PRZYJECHALI, STWIERDZILI BRAK... D Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim .Serwis solidny,punktualny.miła obsługa za przystępną cenę Witek
Odradzam korzystanie z usług tej firmy. (1) Mieliśmy problem z pralką Electrolux otwieraną od góry, podczas wirowania... Marcin DROŻYZNA (1) 120 PLN za przepchanie rurki odpływowej z pralki. Praca 2ch panów przez pół... Grzegorz Nie polecam (1) Nierzetelność tej firmy przekracza wszelkie granice, najpierw serwisant nie... Akurat .... (1) przyjechali dwóch i niby zrobili skasowali 120zł za 15 min a pralka dalej nie... Dariusz Skandal ! (1) Naprawa instalacji blokady pralki pozorowana poprzez odłączenie kabli ją... Marian Kwapisz Dobry serwis (1) Szybko, dobrze i punktualnie. Cena naprawy (wymiana pompy) ok. 1/5 ceny... Tomasz polecam innym (2) Jestem zadowolona z naprawy pralki oraz sumy jaką za naprawę... Karolina z Sopotu Super serwis (1) Polecam wszystkim ten serwis, szybka naprawa na miejscu i przystepna cena. Marzena Bardzo mila obsluga (1) Polecam ten serwis wszystkim. Dawid Rewelacja (1) Fachowa pomoc przez telefon, punktualny przyjazd i bardzo szybka diagnoza i... Marcin zdecydowanie nie polecam (1) Jak już napisałem w nagłówku wiadomości, zdecydowanie nie polecam tych pseudo... maciej_gdynia Polecam wszystkim (2) Bardzo dziękujem za szybkie naprawienia mojej starej praleczki.Usługa... Staś z Gdyni KAPI - opinia (1) Szybka i solidna naprawa .lodówka działa bez zarzutu :-pozdrawiam miłych... KAPI Skandaliczny poziom obsługi (2) Na pana który miał nam naprawić lodówkę czekaliśmy dwa dni. Pan się nie... M z Gdyni Nie polecam (2) Korzystałam z usług tej firmy dwukrotnie (dwukrotnie w sprawie jednej... Maja Wszystko ok - polecam (1) Fachowiec przyjechał tego samego dnia w ktorym zadzwonilam. Do zepsutej... Ania Sopot polecam wszystkim (1) w dniu 28.08.2011,zepsuła mi się lodówka .zadzwoniłam do serwisu,w miarę... Edyta z Gdyni