Nie polecam

Korzystałam z usług tej firmy dwukrotnie (dwukrotnie w sprawie jednej lodówki). Za pierwszym razem Pan stwierdził, że trzeba wymienić cały agregat na nowy (koszt 600 zł), ale myślałam, że będzie już dobrze. Nie minął rok a lodówka znowu zepsuta. Nie dość tego Pan miał się zjawić między 13 a 14- więc czekam. O 14:30 zadzwoniłam o której będzie to powiedział, że w przeciągu godziny się zjawi. Nie zjawił się. Kolejny raz dzwoniłam o 16:30 - bez żadnego przepraszam Pan odparł, że muszę cierpliwie poczekać. Ostatecznie czekałam na niego 5 godzin i nie usłyszałam żadnej skruchy z tego powodu. Na moje pytanie "Co teraz?" (pan nie dał mi dokończyć zdania- chodziło co teraz zrobić żeby lodówka się nie psuła) Pan odparł, że teraz płacę stówkę. Totalne chamstwo i olewanie klienta. Dziwię się, że tacy ludzie mają jeszcze zlecenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam

Dziwię się że Pani korzysta dwukrotnie z tego serwisu.Miała Pani uszkodzony agregat który został wymieniony ,i który jest nadal sprawny. Nie czekając na przybycie zamieściła Pani opinie na forum na którą czeka się tydzień na ukazanie.Zgłasza Pani reklamacje,a może lodówka ma nieszczelną instalacje nie z winy serwisanta i dalsza naprawa nie ma sensu,która była dokonana rok temu.Ale lepiej obsmarować komuś tyłek,żeby było chociaż mnie lżej .Nie przepraszam bo niema mojej winy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0