kapi - opinia (1) Polecam gorąco naprawa mojej lodówki przebiegła sprawnie i w miarę... kapi Ok (1) Fachowcy po zgłoszeniu problemu przyjechali do mnie w ciągu kilku godzin. Pan... Aneta klient (1) potwierdzam negatywne opinie... co prawda od skorzystania z usługi minęły... klient
Makabra (1) Dwóch panów po 5 minutach "naprawiania"oświadczyło ze pralka jest już działa,... Jarek fuszerka (1) Nie polecam, serwis gościl u mnie 2 razy "naprawiając" lodówkę,... Przemek niestety nie doczekałam się "Fachowców" (1) Nie jestem w stanie ocenić jakości usług ponieważ nie doczekałam się... Magda Polecem, szybkosc, fachowosc (1) Mialam szczescie ze Panowie technicy byli w poblizu, lecz usluge mialam... A.Kowalska Super serwis (1) Zepsuła mi się pralka.Niemineła godzina a zjawił się serwisant,nareperował za... Beno z Gdanska Polecam (1) Niedziela,zepsuta lodówka,kałuża wody na podłodze.Wystarczył jeden... Ula z Gdańska masakra !! (2) Zepsuła mi się pralka. Panowie przyjechali i zdiagnozowali łożyska do... m Polecam wszystkim (1) Zepsuła mi się pralka,a tu okres świąteczny.Myślałem że nikt nie... Beno z Gdyni Usterka - fuszerka (1) Zepsuła mi się pralka. Panowie przyjechalki, szybko coś odkęcili, popukali i... Art Fachowiec (1) Zostałammile zaskoczona przez fachowca,wezwanego do zepsutej... Grazyna Seńczuk Solidna Firma (1) Mieliśmy problem z lodówką.Dwóch wezwanych techników nie naprawiło jej.Jeden... Franciszek Majewski ciężko ocenić... (1) ...skoro nikt nie przyjechał. Zadzwoniłem o 11, umówiłem się na 13. O 14... Marek śmiechu warte (1) przyjechal pan wymienil jedna czesc pralka nadal nie dzialala,pieniadze za to... tinax1 mieciu - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam!!! Firma totalnie nie kompetentna!!! Wypisują... mieciu