super serwis, polecam wszystkim (1) szybko, solidnie, na czas, polecam wszystkim ola z gdyni zadowolona - opinia (1) pół roku temu kupiłam pralke no i stało sie to najgorsze zpsuła sie a prania... zadowolona GORĄCO POLECAM (1) Super Firma. Zadzwonilam w sobotę o 20-stej, myślalam że to nie możliwe i... Mona
Polecam. (1) Zepsuta lodówka przy takiej pogodzie to załamać się można.Polecony przez... Sławek z Gdyni Polecam solidny serwiis! (1) Polecam wszystkim serwis Solidny. Naprawa mojej lodówki szybko i tanio. Cena... Patrycja Sławek - opinia (1) Pomimo dwóch płatnych napraw pralka wciąż nie działa. Sugerując się dumnym... Sławek lodówka (1) Przyjechali dwaj fachowcy 15minut po zakończeniu telefonicznej rozmowy,... Pan Oskar NIEUCZCIWI (3) NA WYKONANĄ USŁUGĘ NIE WYSTAWILI RACHUNKU,LODUWKA SIĘ ZEPSUŁA NA DRUGI DZIĘŃ.... MARIOLA KOZŁOWSKA Miłe usposobienie czy naprawiony sprzęt? (1) Zepsuła mi się lodówka i zadzwoniłem do serwisu. Przyjechali po dwóch... Jacek Gdynia Pozdrowienia dla Pana Tomka! :) (1) Dziękuję za szybką interwencję i fachową obsługę. Polecam wszystkim ten... Kasia79 KW - opinia (2) Przyjechali do pralki, która szwankowała, zanim przyjechali "specjaliści"... KW Polecam wszyrtkim (1) Male dziecko a tu zepsuta pralka załama/Wystarczył jeden telefon.Przyjechał... Magda z Gdańska Chamskie i aroganckie traktowanie klienta (4) Witam, Dnia 28.12.2010 zamowilem serwis do pralki w tej firmie. Dostalem... MarcinK drożyzna (2) Panowie zjawili się bardzo szybko i w 5 minut naprawili pralkę- wymienili... klientka polecam (1) serwis wezwany do zepsutej lodówki. Przyjechali w ustalonym terminie (nawet... Kamila naprawa lodowki (1) witam. dziekuje za fachowe podejscie pracownikow do naprawy. wszystko odbylo... romek nie polecam (1) Niestety nie doczekałam się fachowców - czekałam 5 godzin i nic!!! ani... klientka Pozytyw (1) Polecam serwis dla mnie rewelacja we wszystkich aspektach. Wielkie TAK. Edyta niezadowolona na maxa - opinia (1) Nieuczciwy serwis, skasowali bardzo drogo a pralka nadal nie dziala,... niezadowolona na maxa Solidni (1) Na wizytę umówiliśmy się telefonicznie, Panowie przybyli z lekkim poślizgiem... Pablo