W dniu 8.04.2014 zabrano pralkę do wymiany łożysk bębna z informacją , że zostanie naprawiona i przywieziona do końca tygodnia tj , 11.04 . Przywieziono ją dopiero po monitach 17.04.2014 jako naprawioną . Po włączeniu prania trzeba było ją wyłączyć bo omal nie rozleciała się przy pracy . Dwie wizyty serwisu nic nie dały oprócz stwierdzenia , że założono nieprawidłowe łożyska. Następnie pralkę ponownie zabrano 6.05 i do obecnej chwili tj 13.05.2014 nie mam pralki i nie mogę jej używać . Na interwencję telefoniczną nr tel: 516153790 facet wykrzyczał że jak będzie gotowa to mnie powiadomią . Do obecnej chwili brak jest jakiejkolwiek wiadomości odnośnie naprawy .
Za wymianę łożysk i uszczelnienia pobrano kwotę 300 zł ( koszt łożysk 6307 - 23zł ,6306 -21 zł uszczelniacz 10zł ) .
O jakości naprawy mogę powiedzieć tylko tyle , że ten który wymieniał łożyska nie ma pojęcia o tym co robi , gdyż zamiast 6306 wstawiono 6207 które ma średnicę wiekszą od wałka o 5mm . Żadna pralka nie może chodzić prawidłowo na jednym łożysku gdy drugie wisi w powietrzu . Wszystko świadczy o tym , że nie są to fachowcy tylko partacze którym się wydaje , że mogą coś naprawić .Ostrzegam przed tą firmą .