Sympatyczne miejsce (1) Bardzo udany wypad do chaty rybaka :) smaczna Fladra i miła obsługa . Polecam Paweł Koszmar! (2) Najgorsza ryba jaką kiedykolwiek mialam okazje spróbować!. Dorsz którego... ania Bardzo dobrze (1) Mili kelnerzy, rybka wspaniała :) lecz trochę za wysokie ceny, ale... Klientka
Aneta - opinia (1) PRZEMIŁA OBSŁUGA, NIGDY NIE JADŁAM TAK DOBREJ RYBY. BARDZO ŁADNY KLIMATYCZNY... Aneta Zajebioza (1) Dorsz fantastyczny, chrupiaca panierka. Ludzie sa niewdzieczni, poniewaz... Stanisław Nigdy więcej !!! (1) Niech Was nie zwiedzie przystojny i miły kelner ! Jakość potraw FATALNA, na... Oszukana WŁOS się jeży (1) Porażka!!! NIE POLECAM!!! Nie ma żadnego menu, żadnych cenników. Po... A Chata rybaka LIPA ! (1) Nie polecam nikomu tej restauracji. Obsługa do bani, chłopcy leniwi, powolni,... Donatan kiepsko (1) Kawa podana po 20 minutach letnia, ryba nie smaczna, frytki wysuszone,... Iwona Stanowczo Nie Polecam !!! DNO !!! (1) Ryba stara przesuszona smażona na starym oleju po frytkach !!! Obsługa ???... Jurek z Gliwic Fatalnie! (2) Bar nie zasługuje nawet na jedna gwiazdkę. Ryby - rzekomo świeże - były... Magda omijać szerokim łukiem! (1) Jedzenie fatalne. Ryba wysuszona i śmierdząca starym olejem. Surówki stare.... Patrycja Żałosne!!! (1) W gorszym lokalu nigdy nie byliśmy . Jedzenie beznadziejne, chociaż odrobine... Ala z daleka o chaty rybaka (1) Z daleka od chaty rybaka.Jestem z Gdyni i nie polecam. Zabrałem moich gości... Mario Omijać z daleka i ostrzegać innych!!!! (1) Obsługa fatalna!!! Panie potwornie złe na klientów. Czekanie na zupę 45... ANNA z Gdyni Jezenie fatalne (1) Żurek w chlebku bez chlebka dostajesz oddzielnie pieczywo, wiec zamowilismy... MGibon fatalnie (1) karta dan??!!prawie sie do niej przykleiłem.nie ma zupelnie pokrycia co do... klient Nie i jeszcze raz NIE, tylko nie żurek (1) Lokal zapyziały, toaleta śmierdząca do remontu. Zamówiony żurek z w chelbku -... Dominik Nie polecam jedzenia (1) Lokal o bardzo oryginalnym wystroju. Piwo i inne napoje bez zarzutu, jednak... jowita Tylko nie żurek! (1) Miły lokal o oryginalnym wystroju. Nie polecam jednak jedzenia. Żurek w... Anna