Świetnie! (2) Polecam to przytulne miejsce, życzliwą obsługę i dobre jedzenie! Mieliśmy z... Joanna Kiwańska Bardzo dobre wspomnienia (1) Emocje już opadły, podróż poślubna za nami - mogę zatem powrócić... Julita Skarbczyk wesele w 2014 r. (1) Bardzo polecamy salę górną Kryształową, bardzo piękny wystrój, jedzenie... MiB
Sylwester 2013/2014 (1) Jezeli chodzi o Sylwestra na górnej sali to zdecydowanie polecam:) Grał DJ... Mariusz zabawa karnawałowa 2013 (1) Ta zabawa to totalna porażka. Masakra. Jedzenie nie dobre, ludzi napchali na... Kriss WESELE (1) Moja ocena może wydawać się bardzo wysoka, ale nasza współpraca z panią... Tomek i Beata nigdy więcej takiego sylwestra (1) Jestem przekonana, że te pochlebne opinie o sylwestrze wystawili właściciele... ja Sylwester (1) Sylwester w tym roku jak i w minionym bardzo udany.Jedzenie jak to w "Chacie"... Ania.K Sylwester był bardzo ok (1) Tak się składa, że ja byłem na tej samej imprezie. Nazywam się Jarosław Hasse... Jarek Tragiczny sylwester (2) Po przeczytaniu powyższych komentarzy nie miałem pewności, że chodzi o to... Adam Danka - opinia (1) wyprawialismy wesele w 2010 , byla to druga sala , bo z pierwszej... Danka Wesele jak z marzen!!! (1) Najwspanialsze i mymarzone miejsce na wesele. Jedzenie- pychota,jak sami... Kasia i Tomek Strzał w dziesiątkę! (1) Oglądając różne sale weselne, nigdzie nie spotkałam się z taką profesjonalną... Agnieszka i Marcin Bezkonkurencyjna! (1) Wyjątkowe miejsce na Ten najważniejszy dzień w życiu. Nasze wesele odbyło się... Sabina & Paweł Rewelacja (1) Byliśmy tam ostatnio ze znajomymi na dancingu i było rewelacyjnie!... Daria SUPER!!! (1) Mieliśmy wesele w Casilli. Od pierwszej wizyty w tym miejscu i po rozmowie z... Alicja Wesele w tym miejscu to podstawa! Jedna wielka rewelacja (1) Menu - bardzo pozytywne,kilka wariantów w różnych cenach.Wybraliśmy środkową... Chrystian Wesele jak z marzeń... (1) Drugiej tak fachowej firmy zajmującej się organizacją wesel nie znjdziecie.... Anna Rupińska Pełen profesjonalizm (1) Miła obsługa,pyszne jedzonko,piękna sala,kompetętna Pani Menadzer Mirosław Tillak Fajnie ale... (1) ...dlaczego kolumny głośnikowe JBL powiesili do góry nogami ?? Domyślam się... Gość