Chatka Puchatka

Przedszkola

Gdynia, Stanisławy Fleszarowej-Muskat 1

Ola - ocena (1) Przedszkole Chatka Puchatka to miejsce absolutnie wyjątkowe! Oferta zajęć... Ola Anida S. - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić Przedszkole "Chatka Puchatka". Jest na wysokim... Anida S. Kater - ocena (1) Najlepsza decyzja jaką podjęłam! Do Chatki chodziła moja córka i syn. Teraz... Kater
Ewa - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla dzieci. Z pomysłem, z inicjatywą, z wartościami.... Ewa Dorota - ocena (1) Super rodzinna atmosfera, oddane panie, mnóstwo zajęć dodatkowych, pyszne... Dorota Małgorzata - ocena (1) Różnorodność zajęć, bezpieczna atmosfera oraz wspaniała opieka kadry... Małgorzata Anna Sz. - ocena (1) Profesjonalna kadra pełna ciepła i zaangażowania. Ciekawe zajęcia,... Anna Sz. Mateusz - ocena (1) Rozbudowany program zajęciowy. Kubusiowa rodzinka szuka innowacji zgodnie z... Mateusz Anna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru przedszkola dla mojej Hani. Wszystkie... Anna Agnieszka - ocena (1) Świetnie przedszkole, od lat na rynku co świadczy o jego renomie. Super... Agnieszka Diana - ocena (1) Nasze dziecko uczęszcza do tego przedszkola od dłuższego czasu i jesteśmy... Diana Wojciech Ners - ocena (1) Przedszkole zrobiło na mnie duże wrażenie, ta sama kadra od wielu lat,... Wojciech Ners Bogumił - ocena (1) Miejsce przyjazne dzieciom i ich edukacji. Bogumił Patrycja - ocena (1) jesteśmy bardzo zadowoleni z faktu, że trafiliśmy do tej placówki. wiele obaw... Patrycja Sylwia - ocena (1) Nasze doświadczenie z tym przedszkolem jest wspaniałe! Mój syn codziennie z... Sylwia Małgorzata - ocena (1) Placówka obejmuje bogaty wybór zajęć dodatkowych, takich jak rytmika, zajęcia... Małgorzata Karol - ocena (1) Program nauczania jest dostosowany do potrzeb dzieci i wspiera ich rozwój w... Karol Daniel - ocena (1) Przedszkole w Gdyni wyróżnia się indywidualnym podejściem do każdego dziecka.... Daniel Ciocia Agatki - ocena (1) Cudowne miejsce dla dzieci. Panuje w nim ciepła atmosfera, dziecko odkrywa... Ciocia Agatki Anna - ocena (1) Wspaniałe przedszkole do którego nasza córka uwielbia chodzić. Wiele zajęć... Anna