Magdalena - opinia (1) Współpraca z Panem Konradem to czysta przyjemność. Lepiej nie mogłam trafić... Magdalena Aleksandra - opinia (1) Serdecznie polecam usługi Pana Konrada. Podszedł z sercem do tematu... Aleksandra Łukasz - opinia (1) Pan Konrad stworzył mi bardzo czytelna stronę internetową i nauczył jej... Łukasz
Filip Pradella - opinia (1) Polecam współpracę z Konradem! Świetny fachowiec od wdrożeń e-commerce.... Filip Pradella Gosia - opinia (1) Pan Konrad wprowadził mnie w tajniki obsługi sklepu internetowego, objaśnia w... Gosia Rafał eR - opinia (1) Świetna współpraca, fachowe działania i kreatywne podejście do tematu!... Rafał eR Anna M - opinia (1) Wsparcie w zakresie wykonania dla mnie strony internetowej oraz wiedza, jaką... Anna M Michał Kowalkowski - opinia (1) Polecam, Pan Konrad zna się na swojej pracy. Rzetelnie i rzeczowo podchodzi... Michał Kowalkowski Adam - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Konradem ,to fachowiec .Dobrze zna się na tematyce... Adam Krzysztof - opinia (1) Jeżeli nie wiesz jak TO się robi - Oni wiedzą i oto chodzi. Krzysztof