Run Your Skills (1) Serdecznie polecam! Na pewno ten obóz dostarczy Ci niezapomnianych wspomnień,... ~Justyna Bartosz - opinia (1) Warto pojechać ze względu na klimat, dobrą zabawę i przede wszystkim... Bartosz Świetne obozy (1) Bardzo polecam ofertę ChceJuzWakacje.pl. Obozy są prowadzone profesjonalnie,... Antek
Zdecydowanie na tak (1) obóz run your skills - pełen profesjonalizm, super ośrodek, kadra jak... Mikołaj Polecam bardzo! (1) Sam byłem na obozie Run Your Skills. Pozytywne treningi, potężny rozwój... Kodus dzieciaki zachwycone! (1) już teraz nie mogłabym posłać moich dzieci z innego biura na obóz, niż z... Anna W, Profesjonalny i bezpieczny wypoczynek (1) Szczególnie polecam , bogata oferta , wykwalifikowana i doświadczona kadra.... Lucyna Obozy dla każdego! (1) Gdy po raz pierwszy usłyszałem o obozach z ChceJuzWakacje.pl nie byłem do... Paweł Obóz Dancing Star!!! (1) Na początku, gdy zobaczyłem ofertę tego obozu nie byłem do końca przekonany... Grzesiek Super (1) Super oferta! Malo firm proponuje tak ciekawe wakacje dla dzieci, wysłaliśmy... Agata