Chcesz mieć niepowtarzalne wnętrze - zaproś Panią Zuzę !
Przejrzałam cały katalog aranżacji wnętrz, zadzwoniłam pod 14 numerów i wybrałam 6. Po 3 rozmowach miałam już dość, ale postanowiłam spróbować po raz kolejny i zadzwoniłam do ZUZArt'u. Tak trafiłam do Pani Zuzy, która sprawiła na mnie wrażenie osoby bardzo ciepłej, nietuzinkowej i chętnej do współpracy. Wychodząc ze spotkania wiedziałam już, że to własnie Jej powierzę urządzenie mieszkania. I nie pomyliłam się ! W czasie pierwszej wizyty u mnie Pani Zuza dokładnie obejrzała mieszkanie, podsunęła mi katalogi do przejrzenia i zadała mnóstwo pytań na temat osobistych upodobań, preferowanego stylu umeblowania i kolorystyki oraz oczekiwań odnośnie całej aranżacji. Na drugim spotkaniu obejrzałam wstępną wizualizację wszystkich pomieszczeń. Potem były rajdy po sklepach meblowych, dekoracyjnych, wizyty we współpracujących z Panią Zuzą studiach kuchennych i łazienkowych, spotkanie z poleconym przez Nią wykonawcą remontu i niezliczona ilość konsultacji. W trakcie drobiazgowego omawiania każdego detalu skutecznie wybijała mi z głowy moje niefortunne pomysły, aż przekonała mnie całkowicie do swojego projektu. Jest estetką i profesjonaliską w każdym calu. Gorąco polecam !!!