Marcin L - ocena (1) To już trzeci projekt w rodzinie, jaki przygotowało dla nas Studio Projektowe... Marcin L Małgorzata - ocena (2) Mieliśmy już różne doświadczenia z firmami wykonawczymi czy projektowymi.... Małgorzata Irena - ocena (1) Zdjęcia z naszego mieszkania pojawiają się w realizacjach Odnovy i tak... Irena
Alicja - ocena (1) Dziękuję Novahouse za zaprojektowanie salonu kosmetycznego. Współpraca z... Alicja Gosia - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z firmą Novahouse. Zaprojektowali nam mieszkanie 45... Gosia Ludmila Jedlinsky - ocena (1) Mialam szczescie i przyjemnosc wykanczania mojego nowego mieszkania z firma... Ludmila Jedlinsky Sebastian - ocena (1) Bardzo dobra współpraca i kompleksowa pomoc. Klient zadowolony Sebastian Piotr - ocena (1) Remont w kamienicy, rynek wtórny, Pani Ania mimo wielu trudności na budowie... Piotr Paweł - ocena (1) Bardzo zadowoleni ze współpracy , serdecznie polecamy, mimo wielu problemów w... Paweł Karina - ocena (1) piękne jasne, słoneczne wnętrze pełne wdzięku! Karina Asiq - ocena (1) Projekt mojego mieszkania jest dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam. Pani... Asiq Marlena i Tadeusz - ocena (2) Nasza współpraca ze studiem Forma przebiegła znakomicie. Pani Anna i Pan... Marlena i Tadeusz Iwona - ocena (1) Współpraca znakomita, dziewczyny czytają w myślach klienta :-) Holistyczne... Iwona Natalia - ocena (1) piekny dom zaprojektowała nam Pani Daria. Czujemy się w nim doskonale, o... Natalia Aleksandra Drygała - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Gotowe Mieszkaniem. Cały... Aleksandra Drygała Paweł Kołakowski - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Gotowe Mieszkanie. Mimo... Paweł Kołakowski Piotr - ocena (1) Współpracę z firmą ZoomProjekt oraz Panem Marcinem nawiązałem mniej więcej... Piotr Arkadiusz - ocena (1) Polecam serdecznie! Panie zaprojektowały nam salon i sypialnie - wydzieloną z... Arkadiusz Marcel - ocena (1) Nie moglibyśmy lepiej trafić! Współpraca z Panią Pauliną to była czysta... Marcel Adam Kwieciński - ocena (1) Brak rzetelności w realizacji przyjętego zlecenia i panujący chaos , zła... Adam Kwieciński