Centrum Aksamitka - anna - ocena (1) Profesjonalnie, szybko, w bardzo dobrej energii! Centrum Aksamitka - anna Sławomir - ocena (1) Serdecznie polecam Panią architekt Ewę! To prawdziwa profesjonalistka, która... Sławomir Eliza - ocena (1) Serdecznie polecam! Z Mateuszem tworzyliśmy wspólnie projekt naszego... Eliza
Gosia - ocena (1) Świetna współpraca. Pani Agnieszka jest bardzo komunikatywna ze świetnymi... Gosia Martyna Duda - ocena (1) Z pomocy Pani Pauliny skorzystaliśmy przy remoncie mieszkania z rynku... Martyna Duda Tomasz - ocena (1) Firma świetnie zajęła się kompleksowym wykończeniem mojego mieszkania i... Tomasz Dawid - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanego projektu kuchni. Polecam Panią Emilię.... Dawid Konrad - ocena (1) super firma. polecam- oszczednosc pieniedzy, czasu i nerwow. Konrad Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Pauliną. Wysłuchała moich... Natalia Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalna jadą. Projekt od początku do końca z nadzorem. Polecsmz Magda Daria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Emilią. Od samego początku... Daria Anna i Paweł - ocena (1) Terminowo i zgodnie z projektem. Bardzo udana współpraca. Polecamy! Anna i Paweł Urszula - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Długo szukałam projektanta, który wzbudzi moje... Urszula Aleksandra - ocena (2) totalnie nie polecam i przestrzegam przed firmą nova house Firma Nova House... Aleksandra Kinga - ocena (1) Mieszkanie po wykonanych pracach wygląda przepięknie, a efekt końcowy... Kinga Monika Popowicz - ocena (1) Bardzo polecam tę firmę! Od pierwszego spotkania imponowali mi profesjonalnym... Monika Popowicz Marcelina - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z ekipą Novahouse. Moje marzenia przemieniły... Marcelina Karolina - ocena (1) Profesjonalizm i świeże spojrzenie na design, super kontakt i zrozumienie... Karolina Jacek - ocena (2) Z całego serca polecam Studio Forma! Pani Ania i Pan Mariusz zaprojektowali... Jacek Szymi - ocena (1) Profesjonalne podejście, kreatywne koncepcje, kompleksowa realizacja (z... Szymi