Magda - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Studio Projektowe Emilia Włudzik. Współpraca... Magda Piotr - ocena (2) Studio Forma to absolutna ekstraklasa w projektowaniu. Perfekcyjny... Piotr Weronika - ocena (1) Bardzo doprecyzowany projekt, w moim guście, dużo drewna dopasowanego do domu Weronika
Grace - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z p archtekt .Współpraca od początku... Grace Zuzanna - ocena (1) Współpraca z projektantką to była czysta przyjemność. Świetnie słucha... Zuzanna Sofia B - ocena (1) Cudotwórczyni! Magdalena Pawlak (Dessein) odmieniła moje mieszkanie nie do... Sofia B Irena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z projektu łazienki. Pani Jola to profesjonalistka... Irena Karolina - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam ZAPP Aranżacje każdemu, kto odbiera mieszkanie w... Karolina Magdalena - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z JoEmi Home. Trzy lata temu Panie Jola i Emilia... Magdalena Marcin - ocena (1) Współpraca z pracownią Decoretti Agaty Jachimowicz była bardzo profesjonalna... Marcin Julia - ocena (1) uczciwi i konkretni, doskonałe pomysły, realizacja która przekroczyła moje... Julia Zuzanna - ocena (1) Bardzo ciekawe pomysły, nietuzinkowe aranżacje, podążanie za marzeniami... Zuzanna Kasia - ocena (1) Polecam. Pełen profesjonalizm na wysokim poziomie Kasia Michał - ocena (1) Świetne projekty i realizacje! Michał Monika - ocena (1) Pełen profesjonalizm pani Magda jest najlepszą osobą pełną zaufania , zna się... Monika Ewelina - ocena (1) Kreatywność , pomysłowość i ogrom wiedzy tylko w Dessein u P. Magdy w 100% !!... Ewelina Zuzanna - ocena (1) Kreatywność, profesjonalizm i piękne projekty, współpraca na najwyższym... Zuzanna Monika S - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Ogrom wiedzy i pomysłów. Wszystko... Monika S Łukasz Sz - ocena (1) Profesjonalizm, doświadczenie oraz ogrom wiedzy to tylko część zalet... Łukasz Sz Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam !!! Natalia