MP Nidzica / Dappo - ocena (1) Bardzo solidny partner biznesowy. Od 2021 nasze sofy i narożniki trafiły do... MP Nidzica / Dappo Wojciech Jabłoński - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego. Projekt wnętrza został... Wojciech Jabłoński Jan - ocena (2) Wykańczałem z ZAPP mieszkanie inwestycyjne w Gdańsku (lokal od Develii) i... Jan
Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, idealny projekt salonu, taki jak... Karolina Joanna M - ocena (2) ZAPP wykańczał moje mieszkanie w Gdańsku i naprawdę jestem bardzo zadowolona... Joanna M Beata - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam skorzystanie z usług pod klucz firmy Gotowe... Beata Rozczarowna - ocena (1) Odradzam. Kiepskiej jakości materiały - najtańszy sort do łazienki, a pakiet... Rozczarowna Poplawska.magdalen@gmail.com - ocena (1) Uczciwi, słuchają klienta i widać że mają olbrzymie doświadczenie, mają też... Poplawska.magdalen@gmail.com Mej - ocena (1) Duża kreatywność projektantki, ciekawe pomysły i odważne łączenie różnych... Mej Alicja - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Magdę! Powierzyłam jej zaprojektowanie całego mojego... Alicja Alicja - ocena (1) Doskonała współpraca z Panią Magdą. Skupienie na potrzebach i weryfikowanie... Alicja Sara - ocena (1) Projekt łazienki od JoEmi Home Aranżacje Wnętrz to prawdziwa perełka.... Sara JoAsia - ocena (1) Szczerze polecam firmę AJOT. Najbardziej doceniam profesjonalizm. Istotny... JoAsia Jeremiasz - ocena (2) Pani Beata jest bardzo profesjonalna. Dodatkowo zna się na rzeczy, widać, że... Jeremiasz Anna P. - ocena (1) Miałam przyjemność projektować moją kawalerkę u Pani Beaty i jestem naprawdę... Anna P. Bartollomeo - ocena (1) Pani Beata to prawdziwa specjalistka, która potrafi świetnie zagospodarować... Bartollomeo Borys - ocena (1) Jestem zadowolony, przestrzeń została dobrze zaplanowana, a dobór kolorów i... Borys Agnieszka - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem. Rzeczowo, praktycznie, szybko - Pani Beata to... Agnieszka Łukasz - ocena (1) Bardzo konkretny kontrahent, słowny, rzetelny, prawdziwie prowadzący projekt... Łukasz Klientka - ocena (1) Pani Magdalena słucha co dla klienta jest ważne. Jej projekty nie tylko są... Klientka