BROOL - ocena (1) Współpraca na każdym etapie przebiegała bardzo profesjonalnie. BROOL Andrzej E. - ocena (1) Wspólnie z tą firmą wykończyliśmy i wynajmujemy 2 mieszkania, a zaraz... Andrzej E. I.M - ocena (2) Miałam okazję współpracować z P. Anią i z P. Mariuszem dwa , oraz obserwować... I.M
Richard - ocena (1) Bardzo dobre biuro , profesjonalne pod kazdym względem. Jestem bardzo... Richard Małgorzata T. - ocena (1) Mega polecam! Pani Ania to bardzo kreatywna osoba, która naprawdę słucha i... Małgorzata T. Marcelina - ocena (1) Współpraca z z Smart Architektura była przyjemnością. Pani Ania wykazała się... Marcelina Adrian T - ocena (1) Ostatni remont wykonali dla mnie w lutym 2024r. Od tamtej pory wszystko... Adrian T Paweł - ocena (1) Zaaranzowali i wykonczyli bardzo stylowo moje mieszkanie. Wynajalem je w... Paweł Andrzej - ocena (1) Wszystko na czas i zgodnie z budzetem. Teraz wynajmujemy z nimi nasze... Andrzej Ryszard l. - ocena (1) Powierzyłem im projekt mojej restauracji w Gdańsku i do dziś nie mogę wyjść z... Ryszard l. Janka - ocena (1) Totalnie zakochałam się w efekcie! Pracownia Zuzanny stworzyła dla mnie... Janka Darek - ocena (1) Wszystko zaprojektowane perfekcyjnie.Polecam ZAPP!!!!!! Darek Darek - ocena (1) Prace wykonane bardzo solidnie i bez najmniejszych zastrzeżeń .Gorąco... Darek R. - ocena (1) Z całym przekonaniem polecam pracownię Lesińska Concept! Zrobili dla mnie... R. Nowa - ocena (1) Polecam! Wnętrza zaaranżowane ciekawie i ze smakiem. Propozycje są nie tylko... Nowa Andrzej - ocena (1) Świetny kontakt, wyczucie potrzeb i realizacja. Polecam. Andrzej Łukasz P. - ocena (1) Kompleksowy remont z Baltic Interiors zakończył się w Lipcu 2022 na ul.... Łukasz P. Matylda - ocena (1) lesinska concept to absolutny sztos! Zleciliśmy im aranżację i wykonanie pod... Matylda Ania i Kamil - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Anią i Panem Mariuszem ze... Ania i Kamil Maria - ocena (1) Dziekujemy Pani Darii za piękny projekt wnętrza naszego domu w Gdańsku- nasza... Maria