Krzysztof Ilnicki - ocena (1) Zapp przygotował nasze dwie kawiarnie UMAM: Hemara i Andersa. Wykonane w... Krzysztof Ilnicki Tomasz - ocena (1) Biuro pani Ani wykonało super projekt i wizualizacje naszego mieszkania 55m2... Tomasz Maria - ocena (1) Z całego serca polecam Lesińska Concept! Ich aranżacja mojego mieszkania to... Maria
Beata - ocena (1) Pani Ania stworzyła nam wnętrze idealne! Cechuje ją zaangażowanie w... Beata Andrzej Rajski - ocena (1) Moja opinia jako podwykonawcy w kilku projektach Sikora Wnętrza. Mieliśmy... Andrzej Rajski Emilia i Adam Powojscy - ocena (1) Profesjonalne podejście i elastyczność w dostosowywaniu się do oczekiwań... Emilia i Adam Powojscy Stefan - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z usług firmy Zoomprojekt i jestem niezwykle... Stefan Agata - ocena (1) Bardzo przyjemna i efektywna współpraca. Bardzo szybko doszłyśmy z Panią Anią... Agata Hanna - ocena (1) Współpraca z biurem projektowym AS Interiors to czysta przyjemność. Polecam w... Hanna Angelika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Anią i z aranżacji mojego... Angelika Sylwia - ocena (1) Współpraca z Pauliną od samego początku była niezwykle owocna, po... Sylwia Kasia - ocena (1) Beznadzieja zero profesjonalizmu zero jakich kolwiek innowatorskich... Kasia Izabela Nowak - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Jolantą przy aranżacji mojego... Izabela Nowak Justyna - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Jolą. Projekt całego mieszkania, którego głównym... Justyna Agnieszka - ocena (1) Pani Ania kompleksowo zajęła się aranżacją naszego mieszkania i rozwiała... Agnieszka Zuzanna Herman - ocena (1) Korzystając z usług firmy Lesinska Concept, mogę śmiało stwierdzić, że był to... Zuzanna Herman Łukasz - ocena (1) Bardzo kreatywny i profesjonalny architekt. Projekty niepowtarzalne i... Łukasz Oliver Williamson Jr. - ocena (1) We are presently engaged in two projects with Jan Sikora, and they already... Oliver Williamson Jr. Architekt wnętrz Jan Sikora - ocena (1) Sikora Wnętrza to zespół architektów, którzy tworzą wybitne , ciekawe i... Architekt wnętrz Jan Sikora Ania - ocena (1) Po dwóch wspaniałych wnętrzach zaprojektowanych dla nas przez Sikora Wnętrza... Ania