Mariusz - ocena (1) Polecam współpracę ze Smart Architektura i Panią Anną Stawiską. Projekt... Mariusz Wojciech - ocena (1) Dokładni, profesjonalni, otwarci na nowe rozwiązania. Mocno polecam! Wojciech Monika i Wiktor - ocena (1) Z ogromną przyjemnością chcielibyśmy polecić lesinska concept! Zleciliśmy... Monika i Wiktor
żaneta - ocena (1) Wszystko tak jak powinno być :) Sprawny kontakt i dbałość o szczegóły. żaneta Bartosz - ocena (1) Wielokrotnie współpracowałem z biurem Pani Sylwii i za każdym razem spotkałem... Bartosz Karolina - ocena (1) Nie polecam Jeżeli ktoś przywiązuje wagę do detali, to tym bardziej nie Dużo... Karolina Tobiasz - ocena (1) Nie spodziewałem się takiego efektu. Na stałe mieszkam za granicą,... Tobiasz Ania - ocena (1) Zleciłem biurze projekt wnętrza mieszkania w stanie deweloperskim i okazało... Ania Marta Matysek - ocena (1) Zespół Zuzanny zamienił moje mieszkanie w piękną, spójną przestrzeń, w której... Marta Matysek Wiktor Kumar - ocena (1) Gorąco polecam pracownię Lesińska Concept! Powierzyłem im projekt i wykonanie... Wiktor Kumar Konrad Wysocki - ocena (1) Biuro architektoniczne Zuzanny Lesińskiej spisało się fenomenalnie przy... Konrad Wysocki Igor - ocena (1) Witam, Bardzo polecam firmę Tewnetrza.pl, współpraca z Panem Jakubem... Igor Paweł - ocena (1) Wnętrze mieszkania, które zaprojektowała dla nas Pracownia Projektowa KartA... Paweł Marek P. - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Artysta o bardzo dużej wiedzy. Potrafi dostrzec rzeczy... Marek P. Pawel Tyburski - ocena (1) Polecam serdecznie! Pawel Tyburski Olena - ocena (2) Chciałabym serdecznie polecić współpracę z Panią Joanną Wojciechowską.... Olena Przemysław Nojman - ocena (2) Witam, jestem bardzo zadowolony z usług Pani Joanny właścicielki firmy JMJ... Przemysław Nojman Veronika - ocena (2) Kontakt do pani Joanny otrzymałam z polecenia od bardzo zadowolonych... Veronika Lucyna - ocena (1) Postanowiłam wyremontować moje mieszkanie i https://zapparanzacje.pl/ mi w... Lucyna Małgorzata - ocena (1) Mieliśmy już różne doświadczenia z firmami wykonawczymi czy projektowymi.... Małgorzata