Ewa Ździebło - ocena (1) Gorąco polecam tallstudio. To już moje drugie spotkanie z Panią Joanną... Ewa Ździebło Michał - ocena (1) Moja opinia jako inwestora jest jak najbardziej pozytywna. świetne podejście... Michał Kamil - ocena (1) Zaczynajac od projektu to uważam ze zrobiono dużo błędów. Projektanci... Kamil
Maja - ocena (1) https://zapparanzacje.pl/ wykonał dla nas aranżację wnętrza i jesteśmy... Maja Lucyna - ocena (1) Zapp Aranżacje to absolutnie fenomenalna firma! Od samego początku, przez... Lucyna Jakub - ocena (1) Słabo. Bardzo słabo. Sporo niedoróbek. Inna ekipa musiała po nich poprawiać.... Jakub Małgorzata - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Emilią! Poprowadziła mnie za rękę... Małgorzata Hanna Rogowska - ocena (1) Współpraca z Panią Anią sprawiła mi wielką przyjemność. Projekt został dobrze... Hanna Rogowska Aleksandra - ocena (1) Szczerze polecam to studio projektowe. Projektantka rzetelna, pomocna, z... Aleksandra Marta - ocena (1) Korzystając z usług firmy "ZoomProjekt", mogę z pełnym przekonaniem... Marta Aneta Studzińska - ocena (1) Polecam Panią Anię! Kontakt super, pani Ania słucha co się do niej mówi i... Aneta Studzińska Monika - ocena (2) Studio Forma z Gdańska wykazało się wyjątkową kreatywnością i... Monika Agnieszka - ocena (2) Jestem zafascynowana podejściem do klienta, profesjonalizmem, a niestety nie... Agnieszka Karolina - ocena (1) Zgłosiłam się do Magmy kilka ponad rok temu - potrzebowałam pracowni, która... Karolina Była klientka - ocena (2) Nie polecam jako była klientka, niestety firmie brakuje wykwalifikowanych... Była klientka Monika - ocena (1) Magda i Maria zaprojektowaly mi wspaniale meble na wymiar. Wyszlo dokladnie... Monika Ania i Slawek - ocena (2) Kolejny raz skorzystaliśmy z usług Studio Forma. To co cenimy sobie we... Ania i Slawek Aleksander - ocena (2) Polecam!. Bardzo dobry kontakt z klientem i pełen profesjonalizm. Krótki... Aleksander Sandra Trzcińska - ocena (2) Dobra robota - moje żaluzje są świetne zdecydowanie polecam. Pomiar i montaż... Sandra Trzcińska Okoń - ocena (2) firma z tradycjami profesjonalnie Okoń