Bartosz - ocena (1) To już nasze kolejne zlecenie realizowane z Lesinska Concept i ponownie... Bartosz Arcymistrz cukiernictwa - ocena (1) Piękne aranżacje, ze smakiem i wyrafinowanym gustem. My jesteśmy zachwyceni.... Arcymistrz cukiernictwa Adrian Banaszek (this is wood) - ocena (1) Współpraca długa, kreatywna i bezproblemowa! Adrian Banaszek (this is wood)
Ania - ocena (1) Doskonała komunikacja, otwartość na potrzeby i pomysły klienta, świetne... Ania Rafał O. - ocena (1) Bardzo miła i owocna współpraca, gorąco polecam. Projekt domu jednorodzinnego... Rafał O. Marta - ocena (1) Super współpraca, świetne aranżacje Marta Dawid B. - ocena (1) Zdecydowanie Polecam!! Bardzo profesjonalne podejście, super kreatywne... Dawid B. anna - ocena (1) świetna współpraca, serdecznie polecam anna Gdańszczanka - ocena (1) Tworzy piękne, harmonijne wnętrza. Terminowo wykonuje usługę. Wsłuchuje się w... Gdańszczanka Marcin - ocena (1) Od pierwszej rozmowy wiedziałem, że trafiłem na fachowców! Świetny kontakt z... Marcin Wojtek - ocena (1) Pomoc przy wyborze, świetne wykonanie, nadzór i efekty. Dziękuje całej... Wojtek Kasia - ocena (1) "Gorąco polecam Biuro Projektowe Urbodomus! Dzięki ich profesjonalnemu... Kasia Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą ZAPP. Przedstawiono mi projekt... Dorota Sylwia - ocena (1) Lesinska Concept wykonała dla mnie pełną aranżację oraz wykończenie... Sylwia Tomasz - ocena (1) Aranżacja kompleksowa przebudowy całego mieszkania w kamienicy z początku XX... Tomasz Lola C. - ocena (1) Współpraca z Grupą Malaga była dla mnie czystą przyjemnością. Rzadko kiedy... Lola C. Jan - ocena (1) Chciałem serdecznie polecić każdemu firmę ZoomProjekt. Jestem niezwykle... Jan niki1991a - ocena (1) Super , polecam wszystkim usługi tej firmy :) niki1991a Zbigniew R. - ocena (1) Przebudowa mojego domu w Sopocie wykonana przez lesinska concept to coś, co... Zbigniew R. S. - ocena (1) Zuzanna Lesińska i jej zespół stworzyli studio pilates, które zachwyca... S.