Meble włoskie, kuchnie, zabudowy, salon meblowy (1) Posiadają przepiękne meble włoskie od A - Z, kuchnie i zabudowy, salon... Paula Polecam projekty "DEKORATOR" Pani Dominika jest DOBRA!! (1) Kupilem mieszkanie, wspolne z zona postanowilismy rozwazyc mozliwosc... Bobo wioletta - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze współpracy i projektu aranżacji mojego domu,... wioletta
SUPER (1) Polecam zdecydowanie, zamówiłam u nich aranżacje okien w całym domu i jestem... Agnieszka Marek - opinia (1) Bardzo miła współpraca. Polecam wszystkim realizację poważniejszych aranżacji... Marek ewa - opinia (1) Rewelacja polecam ewa Zdecydowanie nie polecam! (1) W podpisywanej umowie domagać się określenia terminu rozpoczęcia prac- po... Hanna niepolecam (1) ceny moze i przystepne ale na meble czekalam wieki, a montezy to malo... zaba dorota - opinia (1) bardzo dobry kontakt,fachowa i miła obsługa,kompletne doradctwo i dobór... dorota podziękowania (2) Jestem bardzo zadowolona z aranżacji oraz ze współpracy z firmą atelier.... zadowolona klientka z Gdyni. Polecamy (1) fachowa i profesionalna obsługa , rewelacyjne pomysły projektowe jarosław Rafał - opinia (1) Niepoważna firma, lekceważące podejście do klienta - pani architekt z klucza... Rafał Godne polecenia! (1) Korzystałam z obsługi tej firmy w obsłudze aran zacji wnętrza i przebudowy... Sylwia Piotrowska